2777
2789
عنوان

خانوادم دارن وادارم میکنن به ازدواج اجباری لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4519 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی فامیل بهتره هر چی باشه فامیله از غریبه بهتره

من اصلا با این حرف موافق نیستم ادم باید شانسشو خوب باشه ادمش خوب باشه وگرنه من خیلیا رو دیدم با فامیل اصلا ازدواج موفقی نداشتن

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
ولی فامیل بهتره هر چی باشه فامیله از غریبه بهتره

شمام حرف خانوادمو میزنین

اصلا فامیل بچه امام

وقتی دلم نمیخواد زور که نیست

سوگیلیمی بیر گون گورسز اونا دین کی تک اونو سویرم اوزگویه یار اولمامیشام🙂🖤تو زندگی خیلی بیشتر از سنم سختی کشیدم و هیچوقت به چیزایی که آرزشون داشتم  و تلاش کردم نرسیدم.. هیچوقت از خانوادم محبت ندیدم😅 گاهی وقتا میگم اگه برگردم به کودکیم میرم اون دختر کوچولویی که خودمم رو بغل میکنم و بهش میگم بزرگ نشو دنیای آدم بزرگا اصلا قشنگ نیست🖤بنظرم آدم به چیزایی که دوست داره همون لحظه برسه قشنگه بعدش دیگه ذوقش میپره..12سالگیم آرزو داشتم لب تاپ داشته باشم الان دارما اما ماهی یبارم بازش نمیکنم..یا الان از عروسک متنفرم چون بچگیم هر چقد میگفتم نمیخریدن واسم..🙂 با وجود تموم سختیای زندگی هنوزم به این جمله اعتقاد دارم که ته هر سختی آسونیه🌱آیگین هستم همون دختر تبریزی ترک 😻نی نی یارررررر جان جدت تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارممممممم😒
من داییام بیشتر اینجورین  ی پسرش شب کوری داره  چون زنش دخترعموشه  مامان باباش دختر ...

نمیدونم

ولی دخترعموم با پسرعمم

دخترعمم با پسرعمم ابجیم با پسرعمم

نوه ی عمم با پسرعمم

و...بچه هاشونم مثل چی سالمن😂😂😐

۱۹ ترم ۴دانشگاه سراسریم تو شهر خودمون

بهتره بشینی درست فکر کنی، ببینی علت مخالفتت از چیه؟

پسر عموت آدم خوبی نیست یا خودت به کس دیگه ای علاقه مندی؟

ببین عزیزم، من خودم یکی از اون آدمام که مخالف به شدت سرسخت ازدواج فامیلی‌ام. از نظر من ازدواج فامیلی محکوم به شکسته... گر چه من نمونه های موفق ازدواج فامیلی رو زیاد دیدم، ولی این نظریه که در مورد خودم دارم و هیچوقت نمی‌تونم روی عقیده ام پا بذارم.

حتی گاهی شده فکر کردم اگه من تا آخر عمرم مجبور بشم مجرد بمونم، چی؟ و به این سوال هم پاسخ دادم و با خودم روراستم.

بهتره شما هم درست فکر کنی، فکر کن اگه اون آدمی که بهش علاقه مندی نیومد خواستگاریت چی؟

منظورم این نیست که از هول شوهر کردن بیفتی تو دیگ حلیم، منظورم اینه که همه جوانب زندگیت و بسنج‌.

با چیزایی که گفتی، مسلما مخالفت و پافشاریت آسون نخواهد بود، ولی اگه با خودت رو راست باشی، بهتر میتونی تحمل کنی.

تو با هر کسی هم ازدواج کنی، فردای ازدواجت حرف و حدیثا تموم میشه و همه میرن پی زندگیشون اما تو میمونی با طرفت که یک عمر باید در کنار هم زندگی کنید و با همدیگه کنار بیاین.

تو مجردی همه میان در مورد ازدواج آدم نظر میدن، ولی تو متاهلی حتی یکی از همون آدما هم نمیاد بپرسه زندگیت خوبه؟ راضی هستی؟

پس فکر کن و کار درست رو انجام بده؛

آدم فقط یک بار زندگی میکنه...

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
شمام حرف خانوادمو میزنین اصلا فامیل بچه امام وقتی دلم نمیخواد زور که نیست

خب عشقم اینو میتونی به بابات بگی بگو دلم باهاش نیس،چرا نمیگی،بشین جلوش بگو دلم باهاش نیس محبت ندارم بهش

من بابام وقتی پسرعموم ازم خواستگاری کرد،گفت خودت میدونی و بس منم گفتم نه

ولی وقتی پسرعمم خاستگاری کرد یکم مخالفت کرد

شاید باورت نشه ی بار ی سیلی خوردم ازش

ی بارم حلوش نشستم با گریه گفتم دوسش دارم

بعد اون دوهفته از اتاقم از خجالت نیومدم بیرون

بعد سه بارم خواستگاری بابام قبول کرد😂😂

بگو یا این یا ازدواج‌نمیکنم محکم وایسا عزیزم یعنی چی اخه 

میخوام برم پیش یه مشاور دردامو بگم

ولی بدبختم انقدر محدودم که نمیتونم برم یه مشاور پیدا کنم

هچکسم درکم نمیکنه

نمونش اینجا تاپیک زدم یکی نوشت باور نمیکنم فقط اوم ۳ نفری که لایکش کردن همشون به خدا واگذار میکنم ندیده نشناخته میان نظر میدن. شایدم زندگیشون مثل من ... نیست ک باور ندارن

سوگیلیمی بیر گون گورسز اونا دین کی تک اونو سویرم اوزگویه یار اولمامیشام🙂🖤تو زندگی خیلی بیشتر از سنم سختی کشیدم و هیچوقت به چیزایی که آرزشون داشتم  و تلاش کردم نرسیدم.. هیچوقت از خانوادم محبت ندیدم😅 گاهی وقتا میگم اگه برگردم به کودکیم میرم اون دختر کوچولویی که خودمم رو بغل میکنم و بهش میگم بزرگ نشو دنیای آدم بزرگا اصلا قشنگ نیست🖤بنظرم آدم به چیزایی که دوست داره همون لحظه برسه قشنگه بعدش دیگه ذوقش میپره..12سالگیم آرزو داشتم لب تاپ داشته باشم الان دارما اما ماهی یبارم بازش نمیکنم..یا الان از عروسک متنفرم چون بچگیم هر چقد میگفتم نمیخریدن واسم..🙂 با وجود تموم سختیای زندگی هنوزم به این جمله اعتقاد دارم که ته هر سختی آسونیه🌱آیگین هستم همون دختر تبریزی ترک 😻نی نی یارررررر جان جدت تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارممممممم😒
مشکلی نداره من بهش علاقه ندارم   به ینفر دیگه علاقه دارم که اونم خواسگاری اومد ولی بابام بهش گف ...

خب آبجی قبول نکن تو هم محکم وایستا بگو من نمیخوام اگه ب زور هم بردنت محضر جلوی همه داد بزنه بگو من اینو نمیخوام اینا دارن منو ب زور مجبور میکنن اونوقت دیگه عموت و پسر عموت خودشون میکشن کنار فوقش یه مدت خانوادت باهات سر سنگین میشه ولی بعد یه مدت درست میشن