2777
2789
عنوان

خانوادم دارن وادارم میکنن به ازدواج اجباری لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4519 بازدید | 77 پست
ولی فامیل بهتره هر چی باشه فامیله از غریبه بهتره

اتفاقا احتمال اشتباه کردن تو ازدواج فامیلی خیلی بیشتر از غریبه ست‌.

چون وقتی قراره با غریبه وصلت کنید، خیلی سفت و سخت تحقیق می کنین و همه جوانب و می‌سنجین.

ولی تو ازدواج فامیلی اکثرا فریب آشنایی و فامیل بودن و میخورن و دیگه تحقیق و بررسی انجام نمیشه.

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهتره بشینی درست فکر کنی، ببینی علت مخالفتت از چیه؟ پسر عموت آدم خوبی نیست یا خودت به کس دیگه ای عل ...

صد درصد مطمئنم اونی که بهش علاقه دارم هرچقدم بگم صبر میکنه چون اونم عاشقمه

حتی چندین بار واسطع فرستاد

خودش با بابام حرف زد

مادرش اومد

ولی بابام هر دفه گفت من به غریبه دختر نمیدم وقتی برادرم اینا هستن...

سوگیلیمی بیر گون گورسز اونا دین کی تک اونو سویرم اوزگویه یار اولمامیشام🙂🖤تو زندگی خیلی بیشتر از سنم سختی کشیدم و هیچوقت به چیزایی که آرزشون داشتم  و تلاش کردم نرسیدم.. هیچوقت از خانوادم محبت ندیدم😅 گاهی وقتا میگم اگه برگردم به کودکیم میرم اون دختر کوچولویی که خودمم رو بغل میکنم و بهش میگم بزرگ نشو دنیای آدم بزرگا اصلا قشنگ نیست🖤بنظرم آدم به چیزایی که دوست داره همون لحظه برسه قشنگه بعدش دیگه ذوقش میپره..12سالگیم آرزو داشتم لب تاپ داشته باشم الان دارما اما ماهی یبارم بازش نمیکنم..یا الان از عروسک متنفرم چون بچگیم هر چقد میگفتم نمیخریدن واسم..🙂 با وجود تموم سختیای زندگی هنوزم به این جمله اعتقاد دارم که ته هر سختی آسونیه🌱آیگین هستم همون دختر تبریزی ترک 😻نی نی یارررررر جان جدت تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارممممممم😒

عزیزم از خدا بخواه کمکت کنه حضرت مادر فاطمه زهرا (سلام الله علیها)رو صدا بزن کمکت میکنن ,,,خدا میگه بخوان مرا تا اجابت کنم شمارا ...صاحب الزمان حضرت مهدی پدرمون رو صدا بزن که پدری کنه در حقت کمکت کنه هر چی که خیر و صلاحته پیش بیاد

میخوام برم پیش یه مشاور دردامو بگم ولی بدبختم انقدر محدودم که نمیتونم برم یه مشاور پیدا کنم هچکسم ...

ولشون کن عزیزم دیشبم این اتفاق افتاد میخاستن مچ گیری کنن بیخیال مشاور انلاین برو من‌معلمم مشاوره خیلی معروفه انلاینم کار انجام میده البته من راهنمایی بودم میشناختمش اسمش بزن فک‌کنم داشته باشه خانم سید کریمی مشاور اسم کوچیکش یادم‌نیست

عزیزم از خدا بخواه کمکت کنه حضرت مادر فاطمه زهرا (سلام الله علیها)رو صدا بزن کمکت میکنن ,,,خدا میگه ...

اونم مهمه ولی مهتر از اون حرکت خودشه اگه جلوی همه بگه من اینو نمیخوام عمران بیان سمتش دیگه آنوقت راحت میشه اسی

عزیزم از خدا بخواه کمکت کنه حضرت مادر فاطمه زهرا (سلام الله علیها)رو صدا بزن کمکت میکنن ,,,خدا میگه ...

چقدر التماس خدا کردم ولی یذره هم منو ندید

سوگیلیمی بیر گون گورسز اونا دین کی تک اونو سویرم اوزگویه یار اولمامیشام🙂🖤تو زندگی خیلی بیشتر از سنم سختی کشیدم و هیچوقت به چیزایی که آرزشون داشتم  و تلاش کردم نرسیدم.. هیچوقت از خانوادم محبت ندیدم😅 گاهی وقتا میگم اگه برگردم به کودکیم میرم اون دختر کوچولویی که خودمم رو بغل میکنم و بهش میگم بزرگ نشو دنیای آدم بزرگا اصلا قشنگ نیست🖤بنظرم آدم به چیزایی که دوست داره همون لحظه برسه قشنگه بعدش دیگه ذوقش میپره..12سالگیم آرزو داشتم لب تاپ داشته باشم الان دارما اما ماهی یبارم بازش نمیکنم..یا الان از عروسک متنفرم چون بچگیم هر چقد میگفتم نمیخریدن واسم..🙂 با وجود تموم سختیای زندگی هنوزم به این جمله اعتقاد دارم که ته هر سختی آسونیه🌱آیگین هستم همون دختر تبریزی ترک 😻نی نی یارررررر جان جدت تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارممممممم😒
اتفاقا احتمال اشتباه کردن تو ازدواج فامیلی خیلی بیشتر از غریبه ست‌. چون وقتی قراره با غریبه وصلت کن ...

دیگ تحقیق چرا وختی از بچگی پیشناسیشون اتفا در باره غریبه خیلی چیزا هست ک اصلا با تحقیق هم نمیفهمی 

عزیزم تا میتونی مقاومت کن نهایتا میبرنت سر سفره عقد اونجا عاقد ازت پرسید وکیلم 

میگی نه 

عاقدم عقد رو باطل اعلام میکنه 

نهایتا بعد عقد چند بار کتک میخوری و شاید دو سه روز مامانت قایمکی بهت غذا بده 

مطمئن باش سرت رو نمیبرن 

هر چی بشه بهتر از اینه که به زور کنار کسی بخوابی که خوشت نمیاد

اونم مهمه ولی مهتر از اون حرکت خودشه اگه جلوی همه بگه من اینو نمیخوام عمران بیان سمتش دیگه آنوقت راح ...

اتفاقا اول باید کمک بخواد از خدا ناله و زاریشو در خونه خدا بکنه ,,بعد از اون خودش شروع کنه به حرف زدن با خانواده 

ن جدی گفتم.الان دایی من رفت دخترِ پسرعموی باباش رو گرفت از اونور خالم یکی از فامیلای دور رو گرفت ح ...

یاخدااااا😐ارع خب واقعا وقتی ژن ها قاطی میشن تا هفت نصل قبل تاثیر داره و بی دلیل نیست 

اتفاقا اول باید کمک بخواد از خدا ناله و زاریشو در خونه خدا بکنه ,,بعد از اون خودش شروع کنه به حرف زد ...

ببین من ک نگفتم دعا نکنه دعا مهمه دلی اگه بشینی فقط دعا کنی و بگی خدا خودش درست میکنه اصلن هیچ اتفاقی نمیفته باید خودش دست ب کار بشه اونم با توکل ب خدا ولی مهم حرکت خودشه