2777
2789

شماها بگین من با همچین خانواده ای چه کنم به کی برم دردا و مشکلاتمو بگم

یه خانوادی ای بشدت سنتی با طرز فکر بسیار بسیااااار قدیمی حالا سنشونم زیاد نیستا ولی بخدا تفکراتشون خیلی اذیتم میکنه خیلی تو فشارم😣

من با ۱۹ سال سن تا حالا نتونستم بی اجازه از خونه بیرون بزنم

رفیقم به من بگه بریم بیرون باید از یه هفته قبل التماس کنم تا بلکه بزارن که اونم نمیزارن

عروسی دوستم دعوت بودم با هزار التماس رفتم ولی وقتی شامو اوردن بهم زنگ زدن دم دریم زودد بیا بیرون شام نخورده منو برداشتن بردن

دانشگاهم خودشون میبرن میارن نمیزارن تنها برم

دلم یه لباسی میخوااد باید دوماه التماس کنم ببرنم بازار

نه تفریحی نه گردشی نهایت بیرون رفتنم خونه خالمه اونم ماهی یبار

الانم مامانم میگه باید ازدواج کنی با پسر عموت اگه ازدواج نکنی مردم میگن دخترش عیب ایراد داره

گفتم بهههه درک بزار مردم هرچی دلشون خواست بگن اخه خودم به یکی دیگه علاقه دارم

اعتراضیم کنم یه ولوله ای میندازن بیا و ببین

اخه اینم شد زندگی؟؟؟؟افسردگی گرفتم بخدا

شدم پره حسرت و کینه

دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه

گاهی وقتا میگم کاش پسر بودم یا اصلا نبودم تو این کره زمین

دلم اروم نمیشه همش دلشوره درد غم

😣😞😞

سوگیلیمی بیر گون گورسز اونا دین کی تک اونو سویرم اوزگویه یار اولمامیشام🙂🖤تو زندگی خیلی بیشتر از سنم سختی کشیدم و هیچوقت به چیزایی که آرزشون داشتم  و تلاش کردم نرسیدم.. هیچوقت از خانوادم محبت ندیدم😅 گاهی وقتا میگم اگه برگردم به کودکیم میرم اون دختر کوچولویی که خودمم رو بغل میکنم و بهش میگم بزرگ نشو دنیای آدم بزرگا اصلا قشنگ نیست🖤بنظرم آدم به چیزایی که دوست داره همون لحظه برسه قشنگه بعدش دیگه ذوقش میپره..12سالگیم آرزو داشتم لب تاپ داشته باشم الان دارما اما ماهی یبارم بازش نمیکنم..یا الان از عروسک متنفرم چون بچگیم هر چقد میگفتم نمیخریدن واسم..🙂 با وجود تموم سختیای زندگی هنوزم به این جمله اعتقاد دارم که ته هر سختی آسونیه🌱آیگین هستم همون دختر تبریزی ترک 😻نی نی یارررررر جان جدت تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارممممممم😒

دلم میخواد گم و گور شم از این خونه

دلم ارامش میخواد

سوگیلیمی بیر گون گورسز اونا دین کی تک اونو سویرم اوزگویه یار اولمامیشام🙂🖤تو زندگی خیلی بیشتر از سنم سختی کشیدم و هیچوقت به چیزایی که آرزشون داشتم  و تلاش کردم نرسیدم.. هیچوقت از خانوادم محبت ندیدم😅 گاهی وقتا میگم اگه برگردم به کودکیم میرم اون دختر کوچولویی که خودمم رو بغل میکنم و بهش میگم بزرگ نشو دنیای آدم بزرگا اصلا قشنگ نیست🖤بنظرم آدم به چیزایی که دوست داره همون لحظه برسه قشنگه بعدش دیگه ذوقش میپره..12سالگیم آرزو داشتم لب تاپ داشته باشم الان دارما اما ماهی یبارم بازش نمیکنم..یا الان از عروسک متنفرم چون بچگیم هر چقد میگفتم نمیخریدن واسم..🙂 با وجود تموم سختیای زندگی هنوزم به این جمله اعتقاد دارم که ته هر سختی آسونیه🌱آیگین هستم همون دختر تبریزی ترک 😻نی نی یارررررر جان جدت تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارممممممم😒

خستم کردن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم۲۵سالمه و مجردم بعضی وقتا میگن ازدواج کن کم رد کم فردامردم میگن مشکل داشت فلان داشت ک نکردمیگم ب جهنم ب درک مگه برامردم زندگی میکنم ب من چ منم مث توعاشق و عاشق و عاشقم انشالاب عشقامون برسیم البت همه عاشقاب عشقشون برسن

فقط دعام کنید ب زودی زود به عشقم برسم دل پدرش خواهرش خونواده ش نرم شه دست ازمخالفت بردارن و بیان خواستگاریم دعام کردی حتما ی قلب بزاربرام به تاریخ۴م بهمن1402.دوستون دارم فدای نفسای حق و پاکتون🥹🫂❤️🙏

منم نزدیک ۲۵ سالمه همین جوریم

منم هیج وقت نفهمیدم چیشد جونیم رفت

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

با یک مشاور صحبت کن که باهاشون صحبت کنه

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...

ببین بالاخره گیریه ک افتادیم.. ففط تسلیم نشو چون اونا قرار نیس موقع بدبختیت نجاتت بدن.. پس نذار بندازنت تو چاه 

اگ ادم مناسبی برات نیس قبول نکن

مردم میگن مردم میگن..البته خودتم عاقلانه انتخاب کن

دوستم برای حل شدن مشکلم دعا کن