2777
2789

ما پشت خونمون قبرستونه مامانم ساعت ۲ شب میره سرویس چون سرویسای ما دوره ازخونمونه میگه ی یچیز سیاه دیدم سم داشته ولی نترسیدم چشمامو بستم اومدم یبارم ظهر بود من خاستم برم سرویس  دیدم خواهر زادم داخله گفتم بعدن میرم بیخیال رفتم خونه دیدم داخل خونه خوابههههه😐

دخترخوبیم تولو خدا تعلیقم نکنید🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله جن وجود داره مامان و برادرم و پدرم دیدن و ترسیدن خداروشکر چند وقتیه نیستن ولی درمورد شون حرف بزن ...

آره ،مادرشوهر من اعتقاد داره وقتی یه چیزی گم میشه اونا برمیدارن،گوشه روسریشو گره میزه پیدا میشه منم شدیدا اعتقاد پیدا کردم ،دقیقا هم جاهایی که ده بار گشتم ،پیدا شده خیلی بده 

بیشتر هرکی بره سمت دعا.... راه جن به خونش باز میشه شوهر سابق خواهرم  خیلی میرفت پیش رمال...&nbs ...

اره بیشتر سراغ کسای که بیشتر دنبال احضار و اینده بینی و بازکردن چاکراهای بدن هستن میرن

جاهای خالی از سکنه یا بیابون و اینا هستن اره

چنتا از خونه های تو کوچمون دارن😑  یکیشونو که خیییلی هم قدیمی هست.. مدام مستاجر براش کیگیرن.. مستاجره درجا فرار میکنه... همشونم تعریف کردن که جنه شبیه پیر مرده بچه هامونو اذیت میکنه....

یه خونه سر کوچمون هست میگه زنه گفت یه جن کوتولست هر جامیریم باهامونه..

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
ما پشت خونمون قبرستونه مامانم ساعت ۲ شب میره سرویس چون سرویسای ما دوره ازخونمونه میگه ی یچیز سیاه دی ...

ای وای 

ماهم زیاد اینطوری بوده و ما دیگه بعد از چند سری فهمیدیم جنه

یه سری من با خواهرم داشتیم میخوابیذیم من صدای مثل  اینکه دره گاز رو باز کنن و چیزی بردارن بعد از چند دقیقه ای دیذم صدای بهم زدن شکر و چای میاد کلی ترسیذع بودم 😒😂

آره ،مادرشوهر من اعتقاد داره وقتی یه چیزی گم میشه اونا برمیدارن،گوشه روسریشو گره میزه پیدا میشه منم ...

اره دقیقا خیلی بده منم چون دیگه فهمیذیم دیگه هم نمیترسیم اولا فکر میکردیم کسی بر میداره😂

ای وای  ماهم زیاد اینطوری بوده و ما دیگه بعد از چند سری فهمیدیم جنه یه سری من با خواهرم داشتی ...

من چندباری  تا پای سکته رفتم الن میخاستم برم حموم میترسم😭😭😭😭😭

دخترخوبیم تولو خدا تعلیقم نکنید🥲
آره منم یبار دیدم کوتاه بود ،هم قد مثلا یه بچه شیش ساله

لنتی ها یشب بیدار شدم چشمامو باز کردم دیدم کنارم یه آدم سیاهبا موهای فربلند  و سیاه .نشسته نگام میکنه😑

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
ممکنه به شکل ها یا ادمای متفاوت ظاهر بشن مثلا گربه سیاه

ممکن هست نه زیاد خیلی کم 

گربه رو نشدیدم ولی میگن گربه سیاه جن هست 

و شکل ادم هم امده مامان.  برادرم و پدرم دیدن 😳😂

اره دقیقا خیلی بده منم چون دیگه فهمیذیم دیگه هم نمیترسیم اولا فکر میکردیم کسی بر میداره😂

آره ،دقیقا میان یجایی میزارن که ببینی،انگار که بخوان واقعا وجودشونو ثابت کنم بهت