2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوست دارم دوست بسم باهاسون

راحت باس

"سآناز"                                             بآ‌صدای‌بی‌صدا               مث‌یه‌کوه‌بلند‌         مث‌یه‌خواب کوتاه‌         یه‌زن‌بود‌یه‌‌‌‌‌‌زن!
منم شدیدا اعتقاد دارم ،چون یبار دیدم،بچمم باهاشون بازی میکرد یبار،چندوقتی درگیرشون بودم اینکه میگن و ...

بله جن وجود داره مامان و برادرم و پدرم دیدن و ترسیدن خداروشکر چند وقتیه نیستن ولی درمورد شون حرف بزنین میان خودشو نشون میشن با یه چیزی گم کردن اینا

[QUOTE=274796972]بنظرم جن همه جا نیس فقط جاهای خاص نه اینکه همینجور شب بری تو حیاط بگی جنا محاصرم می ...

بیشتر هرکی بره سمت دعا.... راه جن به خونش باز میشه شوهر سابق خواهرم  خیلی میرفت پیش رمال...   انقد دعا هندی یهودی... تو خونشون پیدا کردیم.. با اومدن خواهرم  هرشب نوبت به نوبت تو خونه جن میدیدیم😑 برا منمه همش کوتوله بودن یا شبیه خواهرم بودن

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
ب نظرم برو از تاپیک.. خودمم فرار میکنم الان...

😂😂باش دستمو بگیر زمین نخوری

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲