2777
2789
عنوان

سوال دارم در مورد کاپ قاعدگی واقعا چطور استفاده مینمایید🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1733 بازدید | 181 پست
لطفا بگین چ مارکی بهتره؟من شنیده بودم لیوا خوبه ک الان دوستمون سفته.

من خودم دوبار لیوا گرفتم یبارم به مشکل نخوردم خوبه بنظرم 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
فدات شم والا به خدا راحتی خودم مهم تر از همسر آینده س 🤣🤣❤

منم دست کمی از خودت ندارم با عادت بدی که دارم

الان واقعا" نمبدونم سالم مونده با نه

حرف دل در دل بماند بهتر است....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اع سایز،بندی داره ؟خوبه میگم نکنه گیر کنه نتونیم دربیاریم 😂😂

این که گذاشتند بیل بیلک داشت 

فکر کنم باید همون بگیری بکشی برای احتیاط یک طناب وصل کنیم سرش از شلوارمون بندازیم بیرون 😂

ولی مگه رحم بالا بر داره که بکشه بالا 

احتمال سقوط بیشتره تا بالا رفتن 

بله عزیزم راحت باشید امیدوارم بتونیم راه حل برای سوالتون داشته باشیم چرا قفل شدی شما استرسی هستید وس ...

ببخشید نتم کلا قطع شد یه لحظه.. 

بچه ها ببخشید من فرضم بر اینه که خانوما جواب میدن 

تا یک سال بعد از عروسیمون کلا نتونستم رابطه کامل داشته باشم از شدت درد و سوزشی که احساس می‌کردم بدنمم خیلی قفل می‌کرد ناخودآگاه عضلات پام منقبض میشد رفتم دکتر زنان یهو انگشت برد که پریدم بالا و گفت عفونت قارچی داری و مشکلمو که گفتم با خشونت گفت یکم خودتو شل بگیری انجام میشه و نوعش هم گفت که ارتجاعی نبود.. فکرکنم حلقوی گفت خلاصه بعد از یکسال هم که تونستم رابطه کامل داشته باشم با کلی درد بود.. به دکترمم موقع بارداری گفتم گفت پس زایمان طبیعی کن که بهتر شی ولی نتونستم و سزارین شدم.. مرگم بود وقتی که میومدن برای معاینه.. بعد از زایمان یکم حس میکردم بهتر شدم ولی الان که یکسال گذشته باز انگار هربار دفعه اولمه.. حتی دانشجوی اون دکتر اولیه گفت واژیمینوس ولی خودش چیزی نگفت

پد من دو ساعت یکبار تعویض میکنم حالا بخرم امیدوارم خیلی خوب باشه راضی باشم روزهای اول با اینکه زود ب ...

شما خونریزیتون زیاده حواستون باشه کاپ با ظرفیت بالا انتخاب کنید. برا من همون ۸ ساعتم پر نمیشه

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
لطفا بگین چ مارکی بهتره؟من شنیده بودم لیوا خوبه ک الان دوستمون گفتن سفته.

من لیوا دارم اصلا سفت نیست .احتمالا دوستمون بد جا گذاری میکنن .بعد دو سه دوره پریودی دیگه قلقش دستت میاد درست جاگذاری میکنی که نه حسش میکنی نه نشتی میده

منم دست کمی از خودت ندارم با عادت بدی که دارمالان واقعا" نمبدونم سالم مونده با نه

بیخیال واقعا بود و نبودش اصلا مهم نیس و تاثیری تو زندگیت نداره و اینکه با نداشتنش از ارزشمند بودنت کم نمیشه. عذاب وجدان و فکر درموردش رو بذار کنار 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
2810