خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲. امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
والله من که هفت ساله دارمش مثل چی ازش کار میکشم من حتی پتوهای تک نفره روهم میشورم باهاش ۷ کیلویی روفرشی پرده کاپشن هرروز هم لباس میریزم توش ماشالله عالیه جاریم ال جی گرفت دوسال کارنکرده یه صدایی میده مثل صدای هلیکوپتر
رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎 جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات اَلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲
اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا
خدایگان غلط املایی هستم.سیاست خیلی کثیفه،اینو وقتی عضو شورای دانش اموزی مدرسه بودم فهمیدم 🥺😂نی نی سایت کجاست؟جاییست که کاربرانش حجاب اجباری را مفید و واکسن اجباری را مضر میدانند،در این سایت هرچند سرکاربران در زندگی خودشان است اما در خصوص تعداد فرزندان و سن ازدواج سایرین نظر میدهندمن همونیم که نه مذهبیا قبولم دارن نه غیر مذهبیا،نه چپیا باهام راه میان نه راستیا منو بیشتر دوست داشته باشید✌️🥲😂#درحال_مبارزه_باوسواس #درحال_مبارزه_بافشارخون✌️کمی عکاس،مقداری اهل مطالعه و به مقدار لازم ادویه😐😂❤️عه آلوئه عههه آلبالوئهههه
ببین مثلا به اکه هایی که با بدبختی میرن تمیز نمیکنن که همین لکه های معمولی که اگه به خاطر این میخوای بگی صابون فیروز فید بگیر لبتسایی که لکه دارن باهاش لکه بری کن عالین بعد بنداز ماشین من همین کار میکنم