2777
2789
عنوان

راسته لباسشویی اتومات درست تمیز نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4334 بازدید | 134 پست

آره دوقلوها خیلی خوبه من اتومات دارم تمیز میشوره خشک میکنه ولی بعدش لباسو میبرم آبکشی میکنم دوباره میندازم خشک کن چون با کف خشک میکنه با اینکه ازظاهرش اصلا مشخص نیس وتمیزه. لباسم که کلا نابود میکنه  براهمین میخوام مینی واش بخرم

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فامیل

وای ما ۱۴سال پیش یه دوقلو ژاپنی خریدیم چندسال استفاده کردیم دیگه توی حیاط بود ازش استفاده نمیکردیم بابام بردش تعمیرش کرد به عنوان لباس شویی دوم ازش استفاده میکنه ۷ساله تقریبا توی حیاط شون داخل گرما سرما وای نگم چنان تمیز میکنه که چشم ادم میزنه از شدت تمیزی 

ولی اتوماتیک به نظر خودم فقط چندسال اول تمیز میشوره بعد دیگه خیلی لکه هارو برطرف نمیکنه از کل فامیل پرسیدیم همین نظر داشتن

من هفت سال ماشین لباسشویی دوقلو داشتم؛ یعنی موقع شستن لباسها من عزا میگرفتم انقد که باید آبکشی میکرد ...

اون هفت سالی که ماشین دوقلو داشتم لباسها بعد شستشو انفققدر چروک میشدن که حالم ازشون به هم میخورد 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
برامنم تمیز نمیکنه هم از تاید هم از مایع استفاده کردم مبخوام ی دوقلو بکیرم یا ی سطلی 

مینی واش یا همون کهنه شور بگیر فقط لباس های سفید تو توش بشور  سطلی ها خیلی جاگیرن این مینی واش ها کارشون عالیه کم جا هستن لباسهای بزرگ ورنگ تیره رو داخل اتومات بنداز ..من خریدم یک تومن

یقه لباس و لکه رو تمیز میکنه؟

نه والا من دارم یه سال اول خوب بود بعدش دیگه خیلی لکه نمیبره اصلا لباس پسرم با دخترم نمیشه گذاشت لباس شویی چون لکه هاشو پاک نمیکنه خوب 

خواهرم هم الجی داره برادرم هم داره فقط سال های اول خوبه بعدش برای یه لباس خاگ گرفته یا بو گرفته خوبه

آره دوقلوها خیلی خوبه من اتومات دارم تمیز میشوره خشک میکنه ولی بعدش لباسو میبرم آبکشی میکنم دوباره م ...

چی مارکش؟

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
ما پاکشوما داریم لکه هارو تمیز نمیکنه 

واقعا؟

پاکشوما نداشتیم 

ولی تعمیر کار هارو دیدم زیاد تعریف کردن 

خدایگان غلط املایی هستم.سیاست خیلی کثیفه،اینو وقتی عضو شورای دانش اموزی مدرسه بودم فهمیدم  🥺😂نی نی سایت کجاست؟جاییست که کاربرانش حجاب اجباری را مفید و واکسن اجباری را مضر میدانند،در این سایت هرچند سرکاربران در زندگی خودشان است اما در خصوص تعداد فرزندان و سن ازدواج سایرین نظر میدهند من همونیم که نه مذهبیا قبولم دارن نه غیر مذهبیا،نه چپیا باهام راه میان نه راستیا منو بیشتر دوست داشته باشید✌️🥲😂#درحال_مبارزه_باوسواس #درحال_مبارزه_بافشارخون✌️کمی عکاس،مقداری اهل مطالعه و به مقدار لازم ادویه😐😂❤️عه آلوئه عههه آلبالوئهههه  
والله من که هفت ساله دارمش مثل چی ازش کار میکشم من حتی پتوهای تک نفره روهم میشورم باهاش ۷ کیلویی روف ...

یعنی لکه لباس بچه که ماکارونی شده لباس رنگی پاک میکنه یا لکه های این مدلی من که ندیدم لباس شویی های اتوماتیک این مدل لکه هارو پاک کنن مخصوصا که مال چندروز گذشته باشه اون لباس

2810