2777
2789
این پسره خدایی نمی دونی چیه؟ هنوز تشخیص ندادن الآن از نظر من این قطعا پسره بهت چی گفتن؟ اشتباه م ...

من رفتم دکتردلیری حتی بااحتمالم نگفت قطعی گفت دختر، ناخواسته باردارشدم دوست داشتم پسرباشه براهمین تک تک تاپیکا تعیین جنسیت آنتی ودیدم شاید یه درصد امیدداشتم باشم برا تشخیص اشتباه همه چیش دخترونه س هفته بعد آنومالی دارم خداکنه نظرت درست باشه❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این پسره خدایی نمی دونی چیه؟ هنوز تشخیص ندادن الآن از نظر من این قطعا پسره بهت چی گفتن؟ اشتباه م ...

وای وای چه پسری ،قندعسلی😍

میشه برام صلوات بفرسی یه خونه دورتر از مادرشوهر بگیریم😔                                                                               خواننده خاموش دوساله✌️
کاش جامون عوض می شد من عاشق دخترم اگه بچه ام دختر باشه خوشبخت ترینم

من دختر دارم عزیز بیشتراز دوتاهم نمیتونم داشته باشم براهمین گفتم کاش پسرم داشتم 

انشالله خدابشمادختربده خیرشم ببینی❤️

من کاربری قبلیم لنگ درازه  سرچ کن تشخیص جنسیت کاربر لنگ دراز .... حتی ب یکی گفتم دختره گفت دکتر توان تی گفته پسره و رفت بعدش اومد پست گذاشت تواندماای بچه دختربود 

الان بت میگم دختره ... 

پستم و نگه دار بیا بگو دختربود 

📕واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤من تجربه شیرین ترین دوران زندگیم و مدیون همسرعزیزمم که همیشه واسم بهترین رفیق و دلسوزترین همراه بوده خدارو بابت داشتن همسرم و پسرام هزاران بار سجده ❤
من دختر دارم عزیز بیشتراز دوتاهم نمیتونم داشته باشم براهمین گفتم کاش پسرم داشتم  انشالله خدابش ...

الهی خدا برات نگهداره اما با تشخیص خودت که درست تره پس خودت گفتی دخترا می چسبن به رحم خوب اینم چسبیده

من رفتم دکتردلیری حتی بااحتمالم نگفت قطعی گفت دختر، ناخواسته باردارشدم دوست داشتم پسرباشه براهمین تک ...

هرچی باشه با دلو جون بخواه چون خدا ی صلاحیتی دیده که بت دختر داده