2777
2789

بعد از کلی بدو بدو یه خونه خوب پیدا کردیم ک اجارشم ب پولمون میخورد و محله اش هم خوب بود ولی الان زده زیر حرفش میگه منصرف شدم برا اجاره دادن دیگ کلا از همه چی سرد شدم، مثل اینکه قرار نیس ی زره طعم خوشبختی رو احساس کنم 11 ماهه ک با خونواده شوهرم زندگی میکنم😭

خب مگه خانوادش بدجنسن و شمارو اذیت میکنن؟

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگردم

گیر افتادی دسشون

انشاالله آزادی همع😐🌱

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

وا چه عیبی داره خب من جات بودم حتا اگه اذیتمم کنن قبول میکنم اونجا بمونم به شرطی که بعده دو سه سال برم تو خونه ای که واسه خودمه نه اجاره .

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

خب مگه خانوادش بدجنسن و شمارو اذیت میکنن؟

راحت نیستم اصلا و حرف های خواهرشوهرمو نمیتونم تحمل کنم اصلا خوشم نمیاد ازش، دو ماه دیگم هم نینیم ب دنیا میاد با وجود برادرشوهرم اصلا نمیتونم لباس راحت بپوشم

من ۶ساله باهاشون هسم خیلی،بهم سخت گذشت وسط خاهرشوننش بعد ک فاتحه پوست وموم خونده شغالان فهمیدم کم محلی ازفحش بدتره هرجورتاکنن همونجورتامیکنم

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
درکت میکنم منم دو سال با خانواده ی همسرم زندگی کردم تو یکی از اتاق های خونشون

کاش بمیرم حتی کشش این شرایطو ندارم، خونواده شوهرت ک تو اون خونه زندگی میکنن چ نفرن؟ 

راحت نیستم اصلا و حرف های خواهرشوهرمو نمیتونم تحمل کنم اصلا خوشم نمیاد ازش، دو ماه دیگم هم نینیم ب د ...

بهت حق میدم خیلی سخته ولی نمیتونی با بزرگتری حرف بزنی که با همسرت حرف بزنه اخه بزرگترا بهتر میتونن مسائلو حل کنن

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....