2777
2789
عنوان

شوهر عوضیم انلاینه حالم ازش یهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 83 پست
برو گوشیو بکن توحلقش یعنی چی؟؟؟؟؟!!!!!

من اون شبی که قهر کردم بهش گفتم دیگه برام تموم شدی دیگه نمیتونم جلوی کاراتو بگیرم وقتی میبینی من حساسم چرا میای برام تعریف میکنی چرا اصلا به اسم روابط اجتماعی قوی لاس میزنی

بچه ها شوهر من یک مرد خیلی هیز هست ضعف زن داره همش دلش میخواد تو جمعی که زن هست خودنمایی کنه.اغراق ن ...

ای بابا

چقدر عوضیه

پول بخوای واسه لباس و آرایشگاه نمیده؟

اگه میده دوبله بگیر پس انداز کن کم کم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من امشب مست و پاتیل اومد چنان با گوشی کوبید تو صورتم نصف صورتم هنوز گز گز میکنه و منی که دیگه ح ...

وای چرا اخه🥺

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
من اون شبی که قهر کردم بهش گفتم دیگه برام تموم شدی دیگه نمیتونم جلوی کاراتو بگیرم وقتی میبینی من حسا ...

اول اینکه شوهرت درست نمیشه چون ذاتش اینجورک‌میگی خرابه باعرض معذرت امیدوارم ناراحت نشی

اینایی ک شمامیگی واس هرزنی غیرقابل تحمله!نمیدونم چی بگم جدایی خیلی بهتره 

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
شوهر من امشب مست و پاتیل اومد چنان با گوشی کوبید تو صورتم نصف صورتم هنوز گز گز میکنه و منی که دیگه ح ...

بشکنه دستش. این عوضی تا حالا دست رو من بلند نکرده هر وقتم حرف میزنم گلایه میکنم از بد بودنش میگه مگه من چکار کردم کتکت زدم تا حالا یا فحشت دادم!!! تو فک کن اینارو لطف میدونه

دلم میخواد کارد اشپزخونه رو بردارم تیکه تیکش کنم

تو هم به شک بندازش ی کارایی بکن که فک کنه داری خیانت میکنی

ولی نزار بفهمه که عمدیه

مثلا فردا که اومد خونه در کمال آرامش به خودت کلیییی برس در حدی که تعجب کنه

بگو دارم میرم با دوستام بیرون

به یکی بگو به گوشیت زنگ بزنه جلوش

بعد سریع برو تو اتاق یواش با تلفن حرف بزن یا دس پاچه شو ریجکت کن گوشیتو اونوری کن از اینکارا

یکم توجهشو جلب کن  

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂