2777
2789
عنوان

قد وزن پسر ۵ ساله ام خیلی کمه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 12580 بازدید | 175 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما محاسبه سن مهمه لطفا اشتباه نکنین و اصلاهم سخت نیست.

ازسال تولدش یکی یکی بشمرین تا امسال مثلا پسر استارتر که فروردین ۹۷بدنیا اومده تا فروردین ۹۸میشه یکسال تا فروردین ۹۹میشه دوسال،همینطوری جلو برین تا به امسال برسین.

الان پسر استارتر چهارسال و ده ماهه هست.

پسرمن موقع تولد ریز بود وزن زیر سه کیلو و قد ۴۸

همیشه وزن و قد موقع تولد هم ملاکه،پس نمیشه همه بچه هارو باهم مقایسه کرد.

الان پسر من پنج سال و یک ماه داره،وزنش حدود ۱۸و نیم کیلو و قدش ۱۱۳هستش تقریبا،شاید یه سانت اینور اونور چون الان خودم اندازه گرفتم ممکنه یه سانت خطا داشته باشه.

من هرسال پسرمو میبرمـ متخصص تعذیه همیشه میگه رشدش خوبه وزن و قدش نرماله،حتی گاهی گفته قدش ازنمودار هم بالاتره،حالا هممه بهم میگن وااای چقدر بچه لاعره فقط قدمیکشه ازبس مریص میشه یکم جون نمیگیره و همه ی این حرفا که حتما برای همتون آشناس،اماااا من ذره ای نگران نمیشم،چون مرتب میبرم پیش دکتر و حرف اونو قبول دارم،آزمایشهاشو قبول دارم دیگه چیکار دارم به مامان و آبجی و عمه و خواهرشوهر،اونا ازسر دلسوزی یا بدجنسی شاید یه حرفی بگن ،من چرا خودمو ناراحت کنم،اصلا دوس هم ندارم پسرم تپل یاچاق باشه واقعا حتی خوشگل هم نمیدونم و همه ی این چاقیای بچگی توی بزرگی میشه مریصی و دردسر نمیدونم چرا همه میخان بچه فقط سه کیلو لپ داشته باشه.

گاهی پسرم توی مریضی و اینا یکم وزن کم میکنه ولی بعدش درعرض یه ماه میبینمـکه دوباره خوب میشه خب این طبیعیع.

حالا اگه بچه اتون رو بردین پیش یه متخصص تغدیه خوب و بهتون گف بچه رشدش کمه اونوقت واقعا لازمه ازخود دکخر بپرسین که باید چیکار کنین دیگه اونموقع اقدام کنین،خداروشکر الان همه چی چاره داره.

اینکه بعصی ها هم دیر قد میکشن درسته،من خودم ۱۶۰هستم،شوهرم ۱۹۲

کلا خانواده شوهرم قدبلند هستند همشون اما سوهرم و یکی از خواهرهاش تا دبیرستان ازهمه همسنهاشون کوتاهتر بودن و درعرص یکسال یهو خیلی زیاد بلند شدن به طرز عجیبی،من عکساشونو توی کلاسم دیدم واقعا کوتاه بودن که یهو بلند شدن،دیگه اینا ژنتیکه واقعا دست هیچکس نیس.

ببین چی میخوره و دوست داره مثلا بستنی کیک و هله هوله میخوره غذا نمیخوره.

همون هله هولشو مقوی کن. بستنی لیتری بخر یعالمه پسته خام و گردو و بادوم درختی رنده کن.موزله کن.قاطی کن همشو با بستنی میشه آیس پک بریز تو ظرف آیس پک با نی بگو بیا درست کردم واست.

کیک درست کن. از وسط نصف کن لاش موز و گردو زیاااااد بزار خامه بکش تو یخچال هر وقت خواست بخوره.

معجون درست کن با بستنی خرما مغزیجات. شیرپسته. 

دمپخت با آب قلم و ماهیچه. کمم بخوره مقویه.

بچه ها کباب دوست دارن.دل وجگر و دنبه بگیر بگو با هم سیخ بزنیم هرکی سیخ خودشو کباب کنه سرگازم ۵ دقیقه ای جگر کباب میشه بخورید.

بعضی بچه ها غذا فقط با دوستاشون میخورن. ماکارونی بپز ببره مهمد یا خانه بازی با دوستاش بخوره.

میگم پسرم اشتهاش خوبه خوب هم میخوره ولی خوابش کافی نیست اگه بزارم شب ساعت ۳ صب میخابه و صبحانه نمیخو ...

اره بچه های منم همینن خواب خیلی تاثیر داره و اینکه شیر بخورن

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو 

عزیرم بچه ات خوبه ک 

من فکر کردم از دختر من بزرگتره 

دختر منم خرداد۹۷دنیا اومده الان ۱۷کیلوئه 

دختر جاریم متولد آذر۹۶هست ۱۳کیلوئه 

بچه ات نرماله الکی عیب نذار روبچه

یعنی شما وقتی بچت ب دنیا اومد یه سالش تموم شده بود رفته بود تو دو سال؟ 

نه گلم‌من پسرم اسفند ۹۶ دنیا اومد تا اسفند ۹۷ شد یک سال تا ۹۸ دو سال تا ۹۹ سه سال تا ۱۴۰۰ چهار سال اسفند ۱۴۰۱ ان شالله ۵ سالش تموم میشه دیگ 

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو 

جدای از وزن سعی کنین تغذیه بچه هاتون سالم باشه،ممکنه بچه ای چاق باشه اما چاقیش همه بخاطر یه عالمه سکلات و چیپسو پفک و کیک باشه.

هله هوله خیلی مضره،من از کوچکی سعی کردم به پسرم کشمش و گردو،میوه،تخمه ،اجیل خام بدم به جای هله هوله،تا دوسال هیچ هله هوله ای نخورده بود،ازدوسال گاهی فقط براش میخرم اونم خییییلی کم ،و چون ازاول نخورده اصلا دوس نداره پفک واینارو،بقیه رو دوس داره اما من زیاد نمیخرم شاید یه ماه دوماهم بشه که هله هوله نخوره،یا مثلا پاستیل میخرم یک سوم بسته رو بهش میدم بخوره همشو نمیدم.به جاش میوه و اجیل میدم.هیجوقتم دم دستش هله هوله نمیزارم که هوس نکنه.

غذاهم سعی میکنم سالم و خوب بخوره،ما خودمون اینقدر از اصافه وزن رنج میبریم دیگه بچه امون مثل خودمون نشه، مثلا من کمتر براش برنج میکشم به جاش حجم گوشت و مرع رو بیشتر میکنم براش .

عزززیزم خدا حفظش کنه من پسرم میگه با قدم مشکلی ندارم 😅تا بهش میگم بخاب یا صبحونه بخور این حرفو میزن ...

منم بچه های اطرافم ماشاالله خوب رشد میکنن مثلا برادر خواهرم کوتاهن ولی با بلند ازدواج کردن و بچه هاشونم ماشاالله درشت یا خواهرشوهرم همینطور 

ولی منو شوهرم هر دو کوتاهیم متاسفانه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نه گلم‌من پسرم اسفند ۹۶ دنیا اومد تا اسفند ۹۷ شد یک سال تا ۹۸ دو سال تا ۹۹ سه سال تا ۱۴۰۰ چهار سال ا ...

5 سالش تموم میشه یعنی چی؟! بچتون میشه 5 سالش. 5 سال و یک ماه پنج سال و دو ماه. اسفند 1401 ک نمیشه بگی بچه 6 سالشه. بعدم بچه شما 96 دنیا اومده. بچه این خانم 97 دنیا اومده شما چطور حساب کردی گفتی تو 6 ساله! 

من تازگی چند بار دکتر بردمش چند تا نکته خوب بهم گفت امیدوارم به کار شما هم بیاد  

ساعت ۱۰ گفتش بچت خواب باشه و شربت آرژنین ( برای تحریک رشد قدی هست برند یوروویتال باشه  و استئوکر اونم یوروویتال باشه حتما ) قبل از خواب بدم  

و نهار هم همراه غذا سانستول 

روز ۴ وعده غذایی و دو عده هم مغزی جات و میوه 

حتما هر روز برنج ایرانی با کمی گوشت یا حبوبات داشته باشه 

حتما واحد حبوبات مثل عدس و لوبیا چیتی باشه  

صبحا هم حتما ۸ یا ۹ بیدار باشه که وعده صبحانه اش از بین نره