2777
2789
دختر من دوتاش جوونه زده دیگه. نه دیگه گفتم ک آمپول نمیزنم و سپردم دست خدا. همچینم زود نیست دیگه پنج ...

دختر منم هردوش جوونه زده. اخه نسبت ب همسناشون کناه دارن بخان زود سینه دربیارن انکار .

دختر منم هردوش جوونه زده. اخه نسبت ب همسناشون کناه دارن بخان زود سینه دربیارن انکار .

نه بابا سخت نگیر.میگذره... دیگه الان زمونه عوض شده بچه های الان ک مثل ما نیستن ماشالله پررو تشریف دارن.ما خجالت میکشیدیم اما اینا الان افتخارم میکنن😁الانم سینه بزرگ مده من ک دوست دارم بزرگ شد سینه هاش بزرگ باشه چون واقعا واسه زن زیباست

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ببخشید شما از اینکه امپول زدید ناراضی هستید من‌دخترم‌هنوز ۵سالش نشده موهای سرش ک عرق میکنه بو میده حس میکنم سینه هاش یکم‌بزرگ شده الت تناسلیشم از داخل مو در اورده خیلی استرس دارم نمیدونم ببرم‌دکتر یا نه خودم یادمه هنوز مدرسه نمیرفتم مو داشتم اما اونموقع هیچی نمیدونستم اما الان برا دخترم حساسم انقد دلم گرفته نمیدونم چیکار کنم تو رو خدا تو این مورد اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید از استرس خواب و خوراک ندارم 

سلام ببخشید شما از اینکه امپول زدید ناراضی هستید من‌دخترم‌هنوز ۵سالش نشده موهای سرش ک عرق میکنه بو م ...

سلام عزیزم والا من چون وسواس فکری دارم خیلی پشیمون میشم باز میگم خوب شد براش آمپول زدم واقعا فعلا نمیتونم نظر قطعی بگم چون درمان تمام نشده و پریود وقدش مونده بعد اون باید نظر بدم 

8سالو 3ماهشه قدش 133 وزنش 33 فعلا یک ماه براش تزریق کردیم خیلیییییی نگرانممم الانم نوبت دومیش بود سر ...

من برای دخترم از سن تقریبا 9تا 10/5سال تزریق کردم هر 28روز اسم آمپول واریو پپتیل بود الان 12/5سالشه قدش157وزنش هم 55,فعلا که بلوغ نرسیده

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
من برای دخترم از سن تقریبا 9تا 10/5سال تزریق کردم هر 28روز اسم آمپول واریو پپتیل بود الان 12/5سالشه ...

خیلی عالیه که دوسال از آمپول گذشته ولی پریود نشده بازم قد می‌کشه انشالله 

اگه کسی تجربه داره یا تو دوستا فامیلا دیده همچین موردی بگید تورو خدا

من تجربه شما رو دارم .دکتر غدد خوب اصلا آمپول تجویز نمیکنه ...اگه تهرانی برو پیش دکتر عطایی بهترین  دکتر غدد اطفال....

دخترم رو پیش دکتر فصیحی بردم تجویز حجامت کرد انجام دادم پریودیش عقب افتاد و ۱۱ سالگی پریود شد 

و تا اون زمان باید قدش رو بالا بیاری 

تجربه های خودم :

۱: انجام حجامت 

۲: ساعت ۹ شب خواب باشه 

۳:هر روز یه لیوان شیربادام 

۴.آرجی پلاس یا همون قرص الارژنین که هورمون رشد هست 

۵‌ .انجام بارفیکس 

۶. نداشتن استرس و اضطراب 

۷.سویق افزایش قد(سویق سنجد و بادام و انجیر و ..‌) 

۸.دوری از تلویزیون و فیلم های و مبایل و ....

اگر خواستی پیام بده با جزئیات بهت بگم ...

دخترم قد کشید خداروشکر

سلام ببخشید شما از اینکه امپول زدید ناراضی هستید من‌دخترم‌هنوز ۵سالش نشده موهای سرش ک عرق میکنه بو م ...

ببرید پیش دکتر غدد یه آزمایش مینویسه اگه علائم بلوغ داشته باشه متوجه میشی 

خیلی عالیه که دوسال از آمپول گذشته ولی پریود نشده بازم قد می‌کشه انشالله

بله خداروشکر ولی ببین بهتره روند دخترت ادامه بدی چون اگه پریود بشه صفحه رشدش بسته میشه با توجه به اینکه سن استخوانیش هم خیلی بالاست قد کوتاه میمونه لطفا ادامه بده هیچ اتفاق خاصی نمیفته من برادرزاده ام الان 13سالشه از 3سالکی مشکل قد وهورمون داشته الان ده ساله امپول میزنه الان به نسبت هم سن هاش یکم قدش کمتره ولی ادامه میده