2777
2789
اسی دختر من از ۸ سالگی همین علائم رو داشت ، دکتر نبردمش چون قدش ۱۳۰ بود و نسبتا خوب بود ،الان ده سال ...

سلام عزیزم.من دخترم کلاس دومه.تازگی میگه سینه ی چپم درد میکنه.بوی عرق هم از قبل داشت.موی زاعد هم یکم اون قسمت پایین خصوصیش داره. من دارم دق میکنم. چیکار کنم؟ ببرم تحت درمان؟ یا طبیعیه؟ قدش ۱۳۰ وزنشم ۳۰

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی دختر من از ۸ سالگی همین علائم رو داشت ، دکتر نبردمش چون قدش ۱۳۰ بود و نسبتا خوب بود ،الان ده سال ...

ترخدا جواب بده

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
نگران نباش قد ارثی هست دخترم ۱۰ سالگی پریود شد و اصلا دکتر نبردم و هیچ ویتامین و قرصی نخورد الان که ...

ینی میگی واقعا نگران نباشم؟ نبرمش دکتر؟ من خودم ۱۶۷ هستم شوهرم ۱۸۵ خانواده هر دومون هم همه قد بلندیم... ولی خب دخترم علایم داره.موی زاعد بوی عرق الانم ک میگه سینم درد میکنه😭

ینی میگی واقعا نگران نباشم؟ نبرمش دکتر؟ من خودم ۱۶۷ هستم شوهرم ۱۸۵ خانواده هر دومون هم همه قد بلندیم ...

اینکه علائم از ۸ یا ۹ سال بیاد به نظرم طبیعیه ، بچه های الان چون تغذیه بهتری دارن بلوغشون جلو افتاده 

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉
ینی میگی واقعا نگران نباشم؟ نبرمش دکتر؟ من خودم ۱۶۷ هستم شوهرم ۱۸۵ خانواده هر دومون هم همه قد بلندیم ...

سلام ببخشید مزاحم میشم یکم راهنمایی میخاستم ازتون منم دخترم همسن دختر شماست و سینه چپش دردمیکنه ویکم ترشح داره .دارم دیوونه میشم شماچیکار کردید خیالتون راحت شد؟

سلام ببخشید مزاحم میشم یکم راهنمایی میخاستم ازتون منم دخترم همسن دختر شماست و سینه چپش دردمیکنه ویکم ...

سلام.من راستش کاری نکردم و سپردم دست خدا و پذیرفتم که اینم جزوی از رشدشه و باید اتفاق بیفته. رشد سینه چند سال طول میکشه اینجوری نیست ک یدفعه بزرگ شه و ربطی هم ب پریود شدن نداره.خودمم زود سینه هام زد بیرون حالا کمبود سینه هم دارم با این حال سینه هام نسبت ب هیکلم کوچیکه

سلام.من راستش کاری نکردم و سپردم دست خدا و پذیرفتم که اینم جزوی از رشدشه و باید اتفاق بیفته. رشد سین ...

ممنون عزیزم مرسی که جواب دادی .منم بخاطر ترشح نگران هستم ولی منم گفتم بسپارم ب خدا اما داروی هورمونی نمیزنم بهش گناه داره

ممنون عزیزم مرسی که جواب دادی .منم بخاطر ترشح نگران هستم ولی منم گفتم بسپارم ب خدا اما داروی هورمونی ...

خواهش میکنم عزیزم.آره دیگه منم تاپیکارو خوندم خیلی ها ک آمپول زده بودن ب بچشون گفته بودن اگر برمیگشتم ب عقب این کارو نمیکردم... توکل ب خدا. کار های خدا همه چیش به موقعست اما ما نمیدونیم

خواهش میکنم عزیزم.آره دیگه منم تاپیکارو خوندم خیلی ها ک آمپول زده بودن ب بچشون گفته بودن اگر برمیگشت ...

اره اخه یکی ازفامیلامون هم چندسال پیش زده بود ازهمینا قشنگ ازآمپولش اطلاع ندارم ولی گفت هرمونی.الان ک دخترش ب سن بلوغ رسیده صداش پسرونس .من حتی اگ ۱درصداحتمال اونجوری بودنش باشه انجام نمیدم حتی اگ خدای نکرده امسال پریود بشه هم کمکش میکنم ولی نمیزنم.

اره اخه یکی ازفامیلامون هم چندسال پیش زده بود ازهمینا قشنگ ازآمپولش اطلاع ندارم ولی گفت هرمونی.الان ...

انشاالله که خدا بهترین هارو برای همه ی بنده هاش رقم بزنه برای بچه های ما هم همینطور🥰

انشاالله که خدا بهترین هارو برای همه ی بنده هاش رقم بزنه برای بچه های ما هم همینطور🥰

ببخشید میگم شمادخترتونو چک میکنید؟من دخترم سینه زاستش هم جوونه زده و الان هردوسینش دردگرفته یباره اینجوری شده.

میگه دلم نمیخاد سینم بزرگ شه جلوبچه هاخجالت میکشم .دارم دیوونه میشم ازامپول هم میترسم ازطرفی هم میترسم دیربشه و پریود شه نشه کاریش کرد

ببخشید میگم شمادخترتونو چک میکنید؟من دخترم سینه زاستش هم جوونه زده و الان هردوسینش دردگرفته یباره ای ...

دختر من دوتاش جوونه زده دیگه. نه دیگه گفتم ک آمپول نمیزنم و سپردم دست خدا. همچینم زود نیست دیگه پنج سالشون ک نیست.بد ب دلت راه نده.