2777
2789
عنوان

روشن فکری یعنی اینکه هر غلطی بکنی

113 بازدید | 16 پست

؟؟؟؟ بابا 20 تا دختر 10 11 ساله با آهنگ ساسی که اومده بیرون آهنگ گذاشتن رقصیدن گفتم خوبه هیکلیه فقط یکم کوچوله... شما با این روشنفکری ها موافق هستید؟؟ 

روشن فکری باعث شد شما به عنوان یه زن حق تحصیل داشته باشی تا بتونی چنین تاپیکی بزنی پس چنین چیز روشنگرانه ای رو با چنین افراطی مقایسه نکن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تغییر مغزها که....؟چند تا بچه دور هم خوشحالن چی میگین با این تفکرات ترسناکتون

خوشحالی بچه ها  قرار نیست با محتوای جنسی گره بخوره این میتونه تو روند رشدشون اختلال ایجاد کنه هم رشد روانی هیجانی هم‌رشد جسمانی

آره بابا برای منم سواله اما آره میدونن چون داشتن اونجا شونو اشاره میکردن...

وا

جدي ميگي؟

من اصلا به بحث روشنفكري و اينا كار ندارم چون خودم جزو همين كافراي روشنفكر حساب ميشم😂

اما بحث تربيت جنسي بچه ها جريانش جدا از طرز فكر ماست ، تقريبا يك الگوي ثابت داره همه جاي دنيا و قطعا اينكه موضوع چنين آهنگي رو توي ١٠ سالگي بدونه اصلا توش نميگنجه