2777
2789
عنوان

دیوارچراپرشده ازچرخ خیاطی های قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 80 پست
ببین هر رنگی باشه. یا هرچی باشه. اول اینکه جیوه برای سلامتی خطرناکه بعد الان یه جیوه با خلوص بالا ن ...

چی بگم والا من همین همسایمون رو دیدم یه شیشه نشون داد گفت جیوه اس بعدشم خونه باغ همه چیزو فروخت رفت شهر یه خونه‌ی خوب دوتا ماشین گرفت گفت جیوه و دادم با ۸میلیارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب پس از کجا آورد تو ده روز از این رو به اون رو شد روستا همه همو میشناسن پولی نداشت 

از خیلی جاها می تونه آورده باشه. از حلال و از حرام. از دزدی. قاچاق. مواد مخدر. قاچاق انسان و .................................. هزار مدل دیگه. ولی قطعا از جیوه نبوده.

اینجا یه عالمه توی کارخونه هست. بهش بگو تلفن دلالش رو بگیر. من برات میفرستم. نوش جونت . حلال حلال. اگه خریداری باشه. یه یکی بخواد پول بده.

از خیلی جاها می تونه آورده باشه. از حلال و از حرام. از دزدی. قاچاق. مواد مخدر. قاچاق انسان و ....... ...

شاید جیوه ای ک شما میگی فرق داره 

لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏
نه فرقی نداره. هر مدل جیوه ای خواستی. بهت میدم شما از اون طرف شماره دلال بگیر. یا بگو اینقدر بهت می ...

خب اگه میشه برای من بفرست من میخرم ازت یا شانس و یا اقبال دیگه

خب چرا سازنده باید توی چرخ خیاطی الماس یا طلا یا چیز قیمتی به کار ببره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...

حدود ۲۰سال پیش یا بیشتر بود میگفتن یکی توی بار این چرخ هایی که داشته الماس جاسازی کرده بوده،بعد نمیدونم چی شد بود که پخش بازار شده بود،میگفتن یه سری ها که سریال نمیدونم چی داره توش الماسه

من ازت پول نمی خوام. 

چون یکی از رفیقای شوهرم چند سال پیش بهش گفته بود جیوه داشتی من ازت میخرم میخوام ببینم راست میگه یا ن

واقعا ارزش آنچنانی نداره. 

خب عزیزم شاید رفیق شوهرم میتونه بفروشه شما بفرست اگه فروش رفت خدا پیغمبری پولشو باهات نصف میکنم هرچی شد

2810