2777
2789
عنوان

دیوارچراپرشده ازچرخ خیاطی های قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 80 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شنیدم توش الماس یا نمیدونم طلا کلا یک چیز قیمتی داره

مامانم یکیش رو داره که ۲۵ ساله پیش خریده الان باید کدوم قسمتش رو بگردم تا  طلا  یا الماس پیدا بشه 

خدا هست و خدا هست و خدا هست .
خب داشته باشه. چه ارزشی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی شنونده باید عاقل باشه. تا دیروز میگفتن توی ت ...

خیلی ارزش داره تو روستای ما یکی از چرخ خیاطیشون ۲۲گرم جیوه پیدا کرد فروخت به ۸میلیارد از یه خونه روستای بیا ببین به کجا رسید 

چرخ خیاطیمونو بفروشیم خونه بخریم پس😂😐

اره دوروزه فقط دیوارپرشده میگن توش طلاهست اگه هست چرادرش نمیارن حالاکی کشف کردازکجامعلوم داخل همشون هست

این دنیا به من یه پدرومادرخوب که کنارشون حالم خوب باشه یه شوهرعاشق ومهربون یه بچه ی اروم وبامحبت کلی چیزای دیگه بدهکاره که هیچ وقت بهشون نمیرسم ای خداتروخدالااقل تواون دنیاهم منونسوزون که تواین دنیاجیگرم هم سوخت دیگه نامردی من امیدم فقط به قیامتته اونم انقدرمامانم توفوش هاش گفته خداقیامتت روبسوزونه که ازاونجاهم ناامیدم کاربرسال ۹۱هستم چندسال خواننده خاموش بودم وچندبارتعلیق شدم 
مامن من 4 تا داره هر سری یکیش خراب شده یکی دیگه خریده یکی هم خالم بهش داده کاش قیمتی باشن مستاجر ...

خدایی تو مستاجری پنج تا چرخ خیاطی با خودش جا ب جامیکنه؟

لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏
2810