2777
2789
منم قبلا ارتودنسی کردم ترس نداره که اولاش چند روز سعی کن غذاهای سوپی بخوری بعد از یه مدت مثل قبل ...

تا چند وقت زمان برد دندونات صاف شد ؟ به من گفته ۲ سال زمان میخواد 

از بعضیا قشنگ تر خاطراتشونه!🙂🖤....                خودشون دیگه دوس نداری توی زندگیت راه بدیا ،          دیگه جایی برای خودشون نمونده !... اما خاطراتشون هنوز قشنگه...!!(:

هر ماه باید بری عوض کنی سیم هاشو که تقریبا ۳ الی ۴ روز اول هر ماه که عوض کردی فشار روی دندونات هستش و یکم هم توی غذا خوردن مشکل داری مثلا نمیتونی زیاد با دندون های جلوت چیزی رو گاز بزنی و یا چیز های سفت بخوری بعد از این چند روز دیگه عادت میکنی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند وقت داشتی سیما رو فکم اومده جلو دکتر گفت بیا برات بندازم موندم

ببین بستگی به مدل دندونات و فکت داره من چهارتا دندون کشیدم چون دندونام جا نداشت بیاد عقب چون رو هم بودن ، سیما از ۹سالگی داشتم تا ۱۲سالگی ولی دوستم بود کلن شش ماه سیم داشت بستگی ب دندونات داره

چند وقت داشتی سیما رو فکم اومده جلو دکتر گفت بیا برات بندازم موندم

واسه من ی مدل سیم بود ک رو دندون میزاشت و دونه دونه دندونارو کش گذاشت بعد چند ماه بعد دو تا کش داد ک از بالا ب پایین باید وصل میکردم بعد ی سال ی سیم دیگه داد ک میرفت پشت گوش 🤦🏻‍♀️😂و مدل اخریشم یه سیم صاف روی دندون بالا و پایین و تمام 🤗

واسه من ی مدل سیم بود ک رو دندون میزاشت و دونه دونه دندونارو کش گذاشت بعد چند ماه بعد دو تا کش داد ک ...

ممنون دکتر بهم گفت اگه نخواستی روی دندون باشه برات پشت دندون میزارم منم همه ی دندونام خرابه درست کردم یکی دیگه مونده بعد گفت بیا درست کنم سیم بزارم میترسم😕

بچه ها کار نت رو از بازار نصب کنید و کد معرف رو تو بخش ثبت نام  بزنید ۴۱۱۰۸۳۳۹۱ ۵۵ هزار تومان به کیف پولتون اضافه میشه و ۱۰ هزار تومان هم به کیف پول من بهترین برنامه کسب درامد خونگیه امتحان کنید 

ممنون دکتر بهم گفت اگه نخواستی روی دندون باشه برات پشت دندون میزارم منم همه ی دندونام خرابه درست کرد ...

ترس نداره منی ک مدام سه سال سیم داشتم دارم بهت میگم اتفاقا کلاسم داره😎

عزیزم آره دکترت زیاد میگیره شهر مام بین بیست تا سی هست.من خودم دوبار ارتودنسی کردم اولیش درست نشد دو ...

عزیزم دکترم گفت به هیچکدوم دست نزن حین درمان میگم کشیدنی باسه با درست کردنی😕

منم ارتودنسی کردم بک سال سیم  طبق تجربه میگم نه اینکه بترسونمت ببین اصلا سخت نیست فقط باید رع ...

عزیزم من به دندون کشیدم همش فک میکنم سیم از این دندون به دندون میخواد بره مثل طناب رو قسمتی که دندون ندارم میمونه زود میشکنه 😕