2777
2789

نامزدی ۶ سالتون تازه بهم خورده باشه،همچنان گذشته همچین درخشانی نداشته باشین و آتو دست خیلیا دارین در حالت کلی افسرده و داغونین.

حالا این وسط پزشک عمومی که چند بار تو بیمارستان دیدتتون خوشش اومده ،میخواد چند بار با خانواده یا بیرون مثلا کافی شاپ اینا برین حرف بزنین آشنا شین سنگاتونو وا بکنین و قصدش ازدواجه.

تقریبا ۳۰ ساله،خونه و ماشین داره،خوش قد و بالا و خوش قیافه

من ۲۰ سالمه 

پشت کنکورم

از نظر مالی تقریبا یکیم من خونه اینا ندارم ولی ماشین دارم،

پیراپزشکی قبول میشدم ولی پشت موندم برای پزشکی

از طرفی چون واقعا حال روحیم داغونه میدونم آمادگی ازدواج و اینا ندارم و اگه هم تمایلی به این کار دارم فقط پر کردن خلا عاطفیمه

ازطرفی میترسم دیگه هیچوقت تمایل به ازدواج نداشته باشم

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از ۱۴ سالگی نامزد بودی

خیلی خیلی ببخشید ولی خریت محض کردم سن پایین دوست شدم

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

خیلی خوبه ک 

فرصت آشنایی میدادم من اگه جات بودم 

ولی خب فقط آشنایی نه ازدواج،چون میگی حال روحیم خوب نیست و کنکور هم داری بنظرم اولویت باید اینا باشه،از این دکی هم به عنوان انگیزه برای درس خوندن استفاده کن😅اگر واقعاااا میخوای بخونی و جدی هستی 

چقدر داستان عجیبیه ۶ سال نامزد بودی بعد این پزشکه مثلا جز افراد تحصیل کردس‌ نمیدونه ۱۰ سال کوچیکتر ی ...

عزیزم پدوفیل یعنی به بچه زیر ۱۸ سال نظر داشته باشی

بیست سالع نامزدی ۶ ساله نداره که دوست پسر ۶ ساله دارهاره فرصت میدادم ولی دراز مدت باهاش اشنا میشدم م ...

قطعا اینطور بوده،میدونم اون رابطه به شدت سمی بود

از طرفی حوصله آشنایی یکساله و طولانی مدت ندارم انگار هم میخوام‌هم نمیخوام

2810