2777
2789
عنوان

اگر مادر شوهرتون موهای بچتونو کوتاه کنه چه برخوردی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 38 پست

چتري سريع بلند ميشه مياد ميرسه روي ابروهاش اون موقع خيلي خوشگل ميشه

ناراحت نباش

به دختر من چتري خيلي ميومد موهاش لخت لخت بود

بچه هاي همساي مامانم همه شون رفته بودن به يكس از همسايه ها گفته بوزن موهاي مارو هم مثل موهاي فلاني چتري بزن

اونم موهاي دختر خودش و بچه هاي همسايه رو چتري زده بود

موهاي همه شونم حالت دار😅😅😅

خود بچه ها كيف ميكردن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی‌دونم ولی ابجیم بچه اش میزاره می‌ره میاد میبینن حموم شده و روغن مالی. لباساش عوض شده پوشاکش عوض شده و...

مسلما اگه موهاش داخل صورتش باشه هم کوتاه میشه،🤭🤭🤭

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
مادرشوهرم يبار موهاي دخترمو چتري كرد افتضااااح من چيزي نگفتم با سكوت  و رفتارم فهموندم بد ...

با مادرشوهرتون اینطوری حرف نزنید.. حالا من به خاطر سزارین رفته بودم بیمارستان. بعد مادرشوهرم و خاله شوهرم اومدن خونمون. خاله خواست موهای بچه چهارساله منو کوتاه کنه... جلوش کوتاه بلندی.. 😂  حالا خاله منظوری نداشت.. همه جا اخلاقش اینطوریه. مو خودش بلند میشه.. 

دلم میخواست بگم از موهاش آویزونش میکردم ولی نمیشه کاریش کردیه باررو تو روشون بگو بفهمه ناراحت شدی بازم کردن همون اولی رو انجام بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت بالاخره...

با مادرشوهرتون اینطوری حرف نزنید.. حالا من به خاطر سزارین رفته بودم بیمارستان. بعد مادرشوهرم و خاله ...

من نه پسر خودش جوابشو داد

خودشم پشيمون بود چون داغون كرده بود

حالا من هميشه چتري ميزدم به دخترم خيلي ميومد 

ولي خيلي كوتاه و كج كرده بود افتضاح شده بود

من نه پسر خودش جوابشو داد خودشم پشيمون بود چون داغون كرده بود حالا من هميشه چتري ميزدم به دخترم خي ...

دیگه ول کن .....چون مادرشوهرت ادم خوبیه ...کمی ناراحتی پیش میفته ...اصلا سیاست همینه دوروزی بچه دستش نده ....بعد بده ...