2777
2789
عنوان

اگر مادر شوهرتون موهای بچتونو کوتاه کنه چه برخوردی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 38 پست

مادرشوهرم يبار موهاي دخترمو چتري كرد افتضااااح

من چيزي نگفتم با سكوت  و رفتارم فهموندم بدم اومده از كارش

ولي شوهرم رك و پوست كنده گفت اخرين بارت باشه آرايشگريت سر بچه گل ميكنه و ميريني رو موهاي بچه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت گفتی کوتاه کنه؟یا بدون اجازه انجام داد؟

بی اجازه...

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم

وای دخترم کوچیک بود چهار پنج ساله بود مادرشوهرم بردش آرایشگاه بدون اینکه بگه بردش یعنی زده بود کله ی بچه ی منو  ترکونده بود یه چیز خیلی بد 

هیچی نگفتم گذشت موهاش بلند شد میگذره مهم نیست اینا مسایل نیست به خاطرش دعوا کنی

ب وقتش کوتاه میکنم ک مادر بزرگش واسش کوتاه نکنه‌ . هیچکار نکن. ببر آرایسگاه مرتب کنه

یعنی چی به وقتش کوتاه میکنم😐موی دختر بچه یه دوره ای بلند میشه چشمشو اذیت میکنه باید صبر کرد که بلند تر شه با کش بسته شه نمیشه همیشه کوتاه کرد که😐

چند سالشه؟ ببر موهاشو از ته بزن تا ببینه خوشت نیومده

چرا موهای بچه رو از ته بزنه.با ماشین اصلاح برو موهای مادرشوهره رو بزن تا بفهمه بچه خودش پدر و مادر داره نیاز به ایشون نیست

دختر کورد،به استقامت زاگرس،به دلبری شیرین،به دلدادگی فرهاد.
بی اجازه...

بگو خودم میخواستم ببرم ارایشگاه .دوست ندارم خراب شه .اگه پشیمونه زیادی حساس نشو . ولی اگه عین خیالش نیس نشون بده ناراحتی ولی اتیشم ب پا نکن زیاد

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  

دعوا چیه حرف چیه ...خواهرم حرف نزدفقط گریه کرد مادرشوهرش قهر کرد گفت من بچه ات نگه نمیدارم ...دوباره رفتند اشتی کردند...یک اتفاقیه افتاده ..ولی از این به بعد خودت ببر ارایشگاه موهاش کوتاه کن ....