2777
2789
عنوان

با همچین دوستی چه کنیم😅

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول اینکه به هر حال تو باید رک نمیگفتی شاید واقعا بهش برخورده هر چطور هم باشه بالاخره ادم وقتی یکی ر ...

اون خودش هزار بار یحرفو طعنه دار بهم زده من ناراحت شدم اما جوابشو ندادم گفتم عیب نداره

اما امروز والا دلم ب حالش سوخت الان لباس عروس لختی مد نیست پوشیده مد شده منم گفتم استین دار بپوش بازوهاتم تپلیه قشنگ دیده میشه اونوخت 

حالا گیریم که بهش برخورده چرا باید بگه تو درحدی نیستی برام اظهار نظر کنی😐

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️
تو اول حرصشو درآوردی که جوابتو داده

خب اگ  حرصش در میاد چرا نظرمو میپرسه؟؟

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️
اون خودش هزار بار یحرفو طعنه دار بهم زده من ناراحت شدم اما جوابشو ندادم گفتم عیب نداره اما امروز وا ...

ولی خداییش نرو عروسیش بالاخره هر چطور باشه اونم بد جواب داده نرو ارتباطتو هم باهاش قطع کن معلومه زودرنج و خیلی حساسه منم یه دوست داشتم ادم اصلا نمیشد باهاش راحت حرف زد که الان به خانم برمیخوره ارتباطمو قطع کردم

🚬 حرصش دراومدع 

😂😂😂🤣