2777
2789
عنوان

جوشامو چیکار کنمممم

182 بازدید | 19 پست

سلام من تو سن بلوغ هستم ولی جوش نمیزدم اصلا متاسفانه چهار ماه پیش ژیلت کشیدم وسط ابروهام و از اونموقع جوش زدم و بعدش یه صابون گرفتم برای پوستم اما اون بدتر کرد و کل پوستم جوش زد از کلیندا مایسن استفاده کردم ولی زیاد تاثیر نداشت بعدش جوشامو ترکوندم که برن ولی جاشون مونده الان از ماسک شب بایو اکوا استفاده میکنم یکم جاشون رو برده ولی باز جوش میزنم الان کلیندا پلاس گرفتم ولی هنوز نزدم و امکان دکتر رفتنم الان ندارم به نظرتون چیکار کنم؟میگن عرق کاسنی خوبه بخورم؟🥲🥲🥲💔💔

هیچی خوبم نکرده نزدیک ۸ ماهه حتی دکتر هم تاثیر نداشت

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از ژیلت استفاده نکن چون باعث میشه جوش بزنی. برو داروخونه پماد میده استفاده کن و اصلا بهشون دست نزن

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.

صابون اصلا نزن فقط پوستتو خشک میکنه محلول کلیندا مایسین خیلی خوبه من استفاده کردم ولی فقط روی جوش باید بزنی راکوتانم من میخاستم مصرف کنم دکتر برام تجویز نکرد اونم خیلی خوبه ولی فقط با تجویز پزشک قابل مصرفه

عزیزم منم دکتر زیاد رفتم ولی خوب تاثیری نداره یا باید تا اخر داروهاشونو استفاده کنی یام قطع کنی دباره در میاد 

گرمی جات زیاد نخور شیرینی جات زیاد نخور هم اینکه من الان دارم از سدر و ماست استفادع میکنم حالا ببینم نتیجش چی میشه 

بند هم میندازی صورتتو ؟؟؟؟

هنگام تولد در گوشمان اذان میگویند ولی نمازی نمیخوانند، هنگام مرگ برایمان نماز میخوانند بدون اذان ، اذان هنگام تولد برای نماز زمان مرگ است              وچقدر کوتاه است این زندگی😔 
عزیزم منم دکتر زیاد رفتم ولی خوب تاثیری نداره یا باید تا اخر داروهاشونو استفاده کنی یام قطع کنی دبار ...

ماستو سدر اول جوشاتو کامل میاره بیرون بعد از بین میبره خیلی عالیه منم اینو استفاده میکنم ولی نشاسته و ماست هم میزنم اونم خیلی خوبه 

ماستو سدر اول جوشاتو کامل میاره بیرون بعد از بین میبره خیلی عالیه منم اینو استفاده میکنم ولی نشاسته ...

واقعا یعنی الان من جوشام میاد بیرون برا همین 

نشاسته رو چی وقتایی میزنی 

من سدر و ماست سه روز در هفته میزنم 

هنگام تولد در گوشمان اذان میگویند ولی نمازی نمیخوانند، هنگام مرگ برایمان نماز میخوانند بدون اذان ، اذان هنگام تولد برای نماز زمان مرگ است              وچقدر کوتاه است این زندگی😔 
منم مثل توم عزیزم برو دارو خونه قرص تتراسایکلین بگیر روزی یک عدد بخور و ادانه بده جوشلت کامل از بین ...

اخه جوشام اونقدری نیس که بخوام دارو بخورم ولی اصلا هم نمیرن خسته شدم

عزیزم منم دکتر زیاد رفتم ولی خوب تاثیری نداره یا باید تا اخر داروهاشونو استفاده کنی یام قطع کنی دبار ...

چشم ممنون،نخیر تا حالا بند ننداختم و از اون روز به بعد هم اصلا ژیلت نزدم ولی رو صورتم مو دارم پوستمم حساسه موندم چیکار کنم