2777
2789
عنوان

جوشامو چیکار کنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 19 پست
چشم ممنون،نخیر تا حالا بند ننداختم و از اون روز به بعد هم اصلا ژیلت نزدم ولی رو صورتم مو دارم پوستمم ...

خوب پس معلومه دیگه تو سن بلوغ میزنه عزیزم همین ک داری جوشاتو میترکونی داری بدترشون میکنی اصلا و  ابدا دست نزن بهشون چون بدتر میشن همین سدر و بزن انشالله بهت میسازه فقط باس تحمل کنی 

هنگام تولد در گوشمان اذان میگویند ولی نمازی نمیخوانند، هنگام مرگ برایمان نماز میخوانند بدون اذان ، اذان هنگام تولد برای نماز زمان مرگ است              وچقدر کوتاه است این زندگی😔 
واقعا یعنی الان من جوشام میاد بیرون برا همین  نشاسته رو چی وقتایی میزنی  من سدر و ماست س ...

من در هفته ۲ بار کلن میزنم یه بارم سدر کولن من با اینا زیاد خوب نمیشم جز دارو 

الانم یه ۲۰ روزی میشه سابسیزن کردم صورتمو نباید بزارم جوش بیاد واسه همین قرص مصرف میکنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ممنونم

خواهش موکونم 

به امیدبهتر شدنمون 🍻🌼

هنگام تولد در گوشمان اذان میگویند ولی نمازی نمیخوانند، هنگام مرگ برایمان نماز میخوانند بدون اذان ، اذان هنگام تولد برای نماز زمان مرگ است              وچقدر کوتاه است این زندگی😔