2777
2789
عنوان

به عنوان یک زن 🤍

1 بازدید | 9 پست

⚜به عنوان یک زن، هیچ چیز برایم ناراحت کننده تر از دیدن زنانی نیست که با رفتار احمقانه، خود را خوار می کنند. از بدن خود استفاده می کنند تا مردها را اغوا کنند و شعور خود را نادیده می گیرند. میلیون ها زن هنوز بایستی از خواب بیدار شوند و حقیقت را بدانند که زمان خوش بختانه در حال تغییر است و آن ها دقیقا به اندازه ی مردها در زندگی خود باهوش و با استعداد هستند.

باربارا دی آنجلیس

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

یکی هم ما بگیم باراربارا زندگی زن و شوهرو گفته ولی باید یکی از ما خانومای ایرانی یه کتاب بنویسم عنوانم مادرشوهر حسود ..چه اخلاقایی دارن چکارایی میکنن که اصل اختلافای تو ایزان زیر سر همین مار هفت و خط و خال ...ریز اختلاف و اینا میندازه ...چگونه کاری کنیم دمش چیده بشه از حسادت کاری نکنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ربطی به زمان نداره زن ها از قدیم باهوش و با استعداد بودن منتها از یه زمانی به بعد مردا به جای حمایت شروع به حسادت و رقابت کردن و سعی کردن اعتماد به نفس زن رو ازش بگیرن و موفق هم شدن

درسته خیلی از زن ها تو خواب نااگاهی به سر میبرن

اما هنوز زن هایی هستن که بیدار بیدارن و همینا بالاخره شرایط جامعه رو تغییر میدن فقط یکم زمان میبره

در گریختن رستگاری نیست؛بمان و از خودت چیزی بساز که نشکند🌱

منفعت مردسالاری در نادان موندن زناس اینکه زن خودشو کم‌ارزش و محتاج و‌ضعیف بدونه حتی شبکه های اجتماعی ...

دقیقاا

چون زن تاثیر خیلی زیادی تو جامعه خانواده و... داره نمیذارن قدرت داشته باشه

ما حتی تو رسانه هم الگویی برای یه زن کامل نداریم

اما مهم نیست من در اینده حتما برای اگاه کردن زن های سرزمینم قدم برمیدارم و از خدا میخوام دختری بهم بده که شبیه خودم تربیتش کنم و اون مادر فوق العاده ای برای نسل های بعد بشه

چرا در اینده از همین الان تلاش کن‌ برای اگاهی زنان

قطعاا الان هم در حد توانم این کارو میکنم 

اما اون ایده ای که بهش فکر میکنم برای عملی شدن احتیاج به زمان و تجربه ی بیشتر خودم داره

ربطی به زمان نداره زن ها از قدیم باهوش و با استعداد بودن منتها از یه زمانی به بعد مردا به جای حمایت ...

درسته 👍

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

من به عنوان  یک مشاور اولین مهارتی مه به خانم ها بعد از خوداگاهی اموزش میدم اعتماد به نفس و مهارت ابراز وجود

یکی هم ما بگیم باراربارا زندگی زن و شوهرو گفته ولی باید یکی از ما خانومای ایرانی یه کتاب بنویسم عنوا ...

پادکست در این مورد دارم خواستین براتون ارسال میکنم