2777
2789
عنوان

میخوام دخترم تک فرزند باشه تک فرزندا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 8193 بازدید | 152 پست
من تک فرزندم خیلی بده خیلی خیلی  پدرم فوت شد مادرم مریض شد تمام زندگیم شد رسیدگی به مادرم و رت ...

مادر شما اگر شرایط مالی خوبی داشت باید براش پرستار شبانه روزی میگرفتید این کاریه که ما برای مادربزرگم انجام دادیم خیلی هم عالی بود بچه ها هم میرفتن سر میزدن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما دوتا تک فرزند بودیم  اختلاف سنی هفت سال، جنسیتممون متفاوت بود  الان نیاز دارم خواهر د ...

دقیقا

من و خواهرم ده سال تفاوت سنی داریم همه ش میگفتم خوب نیست، ب چ دردم میخوره

ولی الان ک بزرگتر شده خیلی خوبه همه حرفامونو بهم میزنیم و میگم چ خوبه ک خواهر دارم

ولی برای دختر خودم ناراحتم ک خواهر نداره

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 
انشالله  ما شرایط مهاجرت نداریم متاسفانه بچمو خیلی دلم براش میسوزه 😔

درست میشه انشااله 

من ام اس و تشنج دارم ولی هیچ وقت حاضر نشدم شغلم رو بذارم کنار چون هم برای جوانی پسرم هم برای پیری خودم پول لازمه تا بتونیم راحت زندگی کنیم 

دقیقا من و خواهرم ده سال تفاوت سنی داریم همه ش میگفتم خوب نیست، ب چ دردم میخوره ولی الان ک بزرگتر ...

تا یه جایی میشه همزبون باشید اما از یه جایی ب بعد دعواها سر ارث و میراث‌ از هم دروتون میکنه متاسفاته

شخصا خیلی ناراحتم که یه خواهر یا برادر ندارم چون خیلی اوقات حرفایی رو که نمیشه به هیشکی گفت فقط با خ ...

👌👌👌👌 این نکته که گفتین خیلی مهمه واقعا مسئولیت سه برابر و حتی بیشتره نه دوبرابر 

بازم هر کسی خودش بهتر می‌دونه این صرفا تبادل نظر هست

همسرم هشتا بچن

خیلی خوبه خیلی 

با اینکه اخلاق و عقایدشون متفاوته بازم جوری بار اومدن که با هم یکی باشن 

با هم مسافرت میرن مهمونمیرن کوه میرن 

در سختی ها پشت همن 

در شادی ها همه شریک هستن

من زایمان کردم خواهرشوهرام سنگ تموم گذاشتن

خونه خریدیم کمک کردن 

عمل کردم نوبتی از خودم پو بچه مراقبت کردن

حالا من زنداداشم ببین برا خودشون چه میکنن

خدا جمعشون حفظ کنه 

همخ چی به تربیت ربط داره

حالا مامان من پنج تا بچه هستن همه از هم فراری 

بستگی مادربزرگم همه رو از هم جدا کرد

بد مامان منو به همه گفت بد داییمو به ما بد خالممو به دایی ام 

نمیدونم فازش چی بود ولی میتونست کاری کنه که همه جمع باشن اما الان که فوت کرده سالی ماهی هم خواهر برادرا همو نمیبینن

بهتر

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند
مادر شما اگر شرایط مالی خوبی داشت باید براش پرستار شبانه روزی میگرفتید این کاریه که ما برای مادربزرگ ...

پدرم ناگهانی فوت کرد ارثی برای ما نذاشت که باهاش امورات بگذرونیم 

مرگ خبر نمیکنه

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

ما پنج تا بچه این خداییش میگم پدرم شغل آزاد داره ولی نزاشت حسرت به دل باشیم همه میوه هارو طعمشو چشیدم کل ایران گشتم مدرسه آنچنانی نرفتم ولی مستقل بار اومدم ولی خب وجود خواهر واجبه من الان هرروز زنگ میزنم به خواهرم باهاش حرف میزنم درود دل می کنیم میریم خرید خیلی خوبه امیدوارم بتونم برای دخترم یک خواهر کوچولو بیارم که بتونه باهاش سرگرم بشه

خوب دیگه اون داره عذاب می‌کشه شما میخایین قانعش کنین مثل مامان من .الان که من دومی وباردارم تازه خان ...

عذاب کشیدن اون هیچوقت نمیتونه یه نفر بیگناه رو به این دنیا بکشه و من شرمنده اون باشم

مرسی.  خواهرم 10سالشه الان☺️😍

خوش به حال شما

منم شانزده سالگی صاحب یه برادر شدم که الان شده مایه دق پدر و مادر

ای کاش برادر من هم دختر بود خواهر داشتم

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!