2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 55980 بازدید | 9070 پست
@مائده6525221 عزیزم ☝️

همون قبلی رو میذارم عزیزم 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 
خانما ،هر کس متن میخواد لطفا لایک کنه 🥰✋

سلام انگار هیچکس نیست 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یک ۱۰ دقیقه صبر میکنیم 

تا بیان 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

سلام و وقتتون بخیر 🌹

ثواب تاپیک تقدیم به محضر امام حاضر 

و ناظر بر تاپیک  برای خشنودی و تسلای

قلب رئوفشون . الهی به دعاشون بهترین

خیرها نصیب همه

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

وقتی «پدر» صدایت می‌زنم، قلبم آرام می‌شود.💖

تمام آرزوهایم در نگاهت رنگ می‌گیرد و بودن با تو، تنها‌‌تمنای دلم می‌شود.

🔅پدر جـ💚ـان!وای که چه بی‌اندازه می‌خواهمت…

پدرجان دلتنگ آن لحظه هستم که ندای انأ المهدی(من مهدی هستم)در جهان طنین انداز می‌شود.

آن لحظه ای که سر از پا نشناسیم و به همگان بگوییم

این همان وعده محقق شده خدای ماست😍

🌼پدرجان میایی و چهره غمزده مظلومان عالم را با آب محبت میشویی.. 

پدرجان می آیی و به مبارکی هر قدمت گلی زیر پایت می‌روید.. 

میایی و روشنـای عدالـت و گرمـای عشـق،مهمان خانه مان میشود ...

چیزی نماند که روز وصال یار سراید

رأیت من هضبات الحمی باب خیامی

✨ختم صلوات داریم پست اول ✨

🍁با نوشتن سلام_پدر_مهربانم#  و گذاشتن عکس یا مطلب مهدوی در ثواب تاپیک سهیم باشیم🤗

یک ۱۰ دقیقه صبر میکنیم تا بیان

راستی من لایک نکردم که متن به بقیه وهمه برسه بتونن بذارن 

اگر نیومدن یا کم اومدن موند به منمبدین 

راستی من لایک نکردم که متن به بقیه وهمه برسه بتونن بذارن اگر نیومدن یا کم اومدن موند به منمبدین

عزیزم متن با کاربری که تگ کردیم بزنید 

که بچه که میان پیدا کنن

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

سلام 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
عزیزم متن با کاربری که تگ کردیم بزنید که بچه که میان پیدا کنن

آخه خانمحاجاقا گفتن با این بزنیم بهتره خواهر برای اینکه بیشتر بازدید بخوره 

آخه خانمحاجاقا گفتن با این بزنیم بهتره خواهر برای اینکه بیشتر بازدید بخوره

با هر کدوم ظهور جان میگه بزن 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
با هر کدوم ظهور جان میگه بزن

باشه پس با همون میزنم عزیزم 

باشه پس با همون میزنم عزیزم

ممنون بچه ها پیدا کنن 

چون با اون تگ کردیم