2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 56066 بازدید | 9075 پست

وقتی «پدر» صدایت می‌زنم، قلبم آرام می‌شود.💖

تمام آرزوهایم در نگاهت رنگ می‌گیرد و بودن با تو، تنها‌‌تمنای دلم می‌شود.

🔅پدر جـ💚ـان!وای که چه بی‌اندازه می‌خواهمت…

پدرجان دلتگ آن لحظه هستم که ندای انأ المهدی(من مهدی هستم)در جهان طنین انداز می‌شود.

آن لحظه ای که سر از پا نشناسیم و به همگان بگوییم

این همان وعده محقق شده خدای ماست😍

🌼پدرجان میایی و چهره غمزده مظلومان عالم را با آب محبت میشویی.. 

پدرجان می آیی و به مبارکی هر قدمت گلی زیر پایت می‌روید.. 

میایی و روشنـای عدالـت و گرمـای عشـق،مهمان خانه مان میشود ...

چیزی نماند که روز وصال یار سراید

رأیت من هضبات الحمی قباب خیامی

✨ختم صلوات داریم پست اول ✨

🍁با نوشتن سلام_پدر_مهربانم#    و گذاشتن عکس یا مطلب مهدوی در ثواب تاپیک سهیم باشیم🤗

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
﷽وقتی «پدر» صدایت می‌زنم، قلبم آرام می‌شود.💖تمام آرزوهایم در نگاهت رنگ می‌گیرد و بودن با تو، تنها‌‌ ...

@پیتزا1403    

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی «پدر» صدایت می‌زنم، قلبم آرام می‌شود.💖

تمام آرزوهایم در نگاهت رنگ می‌گیرد و بودن با تو، تنها‌‌تمنای دلم می‌شود.

🔅پدر جـ💚ـان!وای که چه بی‌اندازه می‌خواهمت…

پدرجان دلتنگ آن لحظه هستم که ندای انأ المهدی(من مهدی هستم)در جهان طنین انداز می‌شود.

آن لحظه ای که سر از پا نشناسیم و به همگان بگوییم

این همان وعده محقق شده خدای ماست😍

🌼پدرجان میایی و چهره غمزده مظلومان عالم را با آب محبت میشویی.. 

پدرجان می آیی و به مبارکی هر قدمت گلی زیر پایت می‌روید.. 

میایی و روشنـای عدالـت و گرمـای عشـق،مهمان خانه مان میشود ...

چیزی نماند که روز وصال یار سراید

رأیت من هضبات الحمی قباب خیامی

✨ختم صلوات داریم پست اول ✨

🍁با نوشتن سلام_پدر_مهربانم#    و گذاشتن عکس یا مطلب مهدوی در ثواب تاپیک سهیم باشیم🤗

﷽وقتی «پدر» صدایت می‌زنم، قلبم آرام می‌شود.💖تمام آرزوهایم در نگاهت رنگ می‌گیرد و بودن با تو، تنها‌‌ ...

با کاربری اون‌یکی هم امتحان کن 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

ممنون ✔️💖

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
با کاربری اون‌یکی هم امتحان کن

چشم 

آخه ظهور جان گفتن با همین که 

گیج شدم 🤕😃

امتحان کردم عزیزم میشه خدا رو شکر 

واسه زدن تاپیک هم امتحان کردم شد

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 

فقط دسته بندی مثل همیشه تالار مذهبی دعا و مناجات گذاشتم 

بعد عنوان ایموجی هیچی نمی‌خواد ؟ 

@ظهور313    

@پیتزا1403    

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 
فقط دسته بندی مثل همیشه تالار مذهبی دعا و مناجات گذاشتم بعد عنوان ایموجی هیچی نمی‌خواد ؟ @ظهور313 @ ...

نه عزیز بدون ایموجی باشه 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
سلام عزیزان فردا سه شنبه ساعت ۱:۴۵ تاپیک داریم استارتر کاربر @مائده6525221هر کس می‌تونه خودش برسونه ...

سلام چشم

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

خانما ،هر کس متن میخواد لطفا لایک 

کنه 🥰✋

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

عکس متن اصلی 

هر کدوم خواستی بزار