2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 56066 بازدید | 9075 پست

وقتی «پدر» صدایت می‌زنم، قلبم آرام می‌شود.💖

تمام آرزوهایم در نگاهت رنگ می‌گیرد و بودن با تو، تنها‌‌تمنای دلم می‌شود.

🔅پدر جـ💚ـان!وای که چه بی‌اندازه می‌خواهمت…

پدرجان دلتگ آن لحظه هستم که ندای انأ المهدی(من مهدی هستم)در جهان طنین انداز می‌شود.

آن لحظه ای که سر از پا نشناسیم و به همگان بگوییم

این همان وعده محقق شده خدای ماست😍

🌼پدرجان میایی و چهره غمزده مظلومان عالم را با آب محبت میشویی.. 

پدرجان می آیی و به مبارکی هر قدمت گلی زیر پایت می‌روید.. 

میایی و روشنـای عدالـت و گرمـای عشـق،مهمان خانه مان میشود ...

چیزی نماند که روز وصال یار سراید

رأیت من هضبات الحمی قباب خیامی

✨ختم صلوات داریم پست اول ✨

🍁با نوشتن سلام_پدر_مهربانم#    و گذاشتن عکس یا مطلب مهدوی در ثواب تاپیک سهیم باشیم🤗

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
﷽وقتی «پدر» صدایت می‌زنم، قلبم آرام می‌شود.💖تمام آرزوهایم در نگاهت رنگ می‌گیرد و بودن با تو، تنها‌‌ ...

@پیتزا1403    

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی «پدر» صدایت می‌زنم، قلبم آرام می‌شود.💖

تمام آرزوهایم در نگاهت رنگ می‌گیرد و بودن با تو، تنها‌‌تمنای دلم می‌شود.

🔅پدر جـ💚ـان!وای که چه بی‌اندازه می‌خواهمت…

پدرجان دلتنگ آن لحظه هستم که ندای انأ المهدی(من مهدی هستم)در جهان طنین انداز می‌شود.

آن لحظه ای که سر از پا نشناسیم و به همگان بگوییم

این همان وعده محقق شده خدای ماست😍

🌼پدرجان میایی و چهره غمزده مظلومان عالم را با آب محبت میشویی.. 

پدرجان می آیی و به مبارکی هر قدمت گلی زیر پایت می‌روید.. 

میایی و روشنـای عدالـت و گرمـای عشـق،مهمان خانه مان میشود ...

چیزی نماند که روز وصال یار سراید

رأیت من هضبات الحمی قباب خیامی

✨ختم صلوات داریم پست اول ✨

🍁با نوشتن سلام_پدر_مهربانم#    و گذاشتن عکس یا مطلب مهدوی در ثواب تاپیک سهیم باشیم🤗

﷽وقتی «پدر» صدایت می‌زنم، قلبم آرام می‌شود.💖تمام آرزوهایم در نگاهت رنگ می‌گیرد و بودن با تو، تنها‌‌ ...

با کاربری اون‌یکی هم امتحان کن 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

ممنون ✔️💖

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
با کاربری اون‌یکی هم امتحان کن

چشم 

آخه ظهور جان گفتن با همین که 

گیج شدم 🤕😃

امتحان کردم عزیزم میشه خدا رو شکر 

واسه زدن تاپیک هم امتحان کردم شد

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 

فقط دسته بندی مثل همیشه تالار مذهبی دعا و مناجات گذاشتم 

بعد عنوان ایموجی هیچی نمی‌خواد ؟ 

@ظهور313    

@پیتزا1403    

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 
فقط دسته بندی مثل همیشه تالار مذهبی دعا و مناجات گذاشتم بعد عنوان ایموجی هیچی نمی‌خواد ؟ @ظهور313 @ ...

نه عزیز بدون ایموجی باشه 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
سلام عزیزان فردا سه شنبه ساعت ۱:۴۵ تاپیک داریم استارتر کاربر @مائده6525221هر کس می‌تونه خودش برسونه ...

سلام چشم

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

خانما ،هر کس متن میخواد لطفا لایک 

کنه 🥰✋

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

عکس متن اصلی 

هر کدوم خواستی بزار