2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست

سلام نی نی یار عزیز 

من یه کاربری قدیمی داشتم با نام مستعار * همسایه* 

بعد از مدتها اومدم سایت اما هر چه نام کاربری و پسورد زدم نتونستم وارد سایت بشم و مجبور شدم این کاربری جدید رو بسازم

لطفا منو راهنمایی کنید چطور میتونم با همون کاربری قدیمیم وارد سایت شم چون اونجا دوستان و کلوب های مورد علاقه ام ثبت بودن

با این ایمیل ثبت شده

Ketabkhan1395@gmail.com

خدا دل نازک است کافیست عاشقانه به آسمان نگاه کنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از قسمت تماس با ما هم چندبار ایمیل زدم مطرح کردم, پاسخ دادن کاربری شما فعال شد اما هر چه میزنم دوباره پیغامش اینه که کاربری شما تایید نشده است

لطفا مشکل منو برطرف کنید

خدا دل نازک است کافیست عاشقانه به آسمان نگاه کنیم
میشه تاپیکهای منو پاک کنید

سلام حذف کل تاپیک نداریم و تاپیک های قبلی هم بسته نمیشن روزانه هر چند تاپیکی میزنید همون روز دو مورد خصوصی خانوادگی بسته میشه

الان دو مورد ضروری ترش رو لینک بدید می بندم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام عزیزم لطفا تاپیکای منو بترکون ممنونم    

سلام حذف کل تاپیک نداریم و تاپیک های قبلی هم بسته نمیشن روزانه هر چند تاپیکی میزنید همون روز دو مورد خصوصی خانوادگی بسته میشه

الان دو مورد ضروری ترش رو لینک بدید می بندم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام نی نی یار عزیز  من یه کاربری قدیمی داشتم با نام مستعار * همسایه*  بعد از مدتها اومد ...

سلام

داخل خصوصی اسم کاربریتون رو بدید ببینم درست وارد میکنید یا نه

اسم مستعار منظورم نیست

اسمی که همراه رمز وارد میکنین رو بهم بدید

میشه یکی جواب بده کاربر با اسم بارسین 1 چطوری پیدا کنم؟؟؟؟؟ سوال دارم ازشون..کارم مهمه

ایشون قطع دسترسی شدن نمیتونین پیداشون کنین ولی به این شماره هایی که اینجا میذارن اعتماد نکنین چون اکثرا تبلیغ هست یا کلاهبرداری خیلی مراقب باشین

سلام من تازه عضو شدم ی تایپک زدم یخانم نوشتن بالاش تایک نیمه خصوصی میشه راهنمایی کنیداین عکس پرفایلم ...

سلام وقتی تاپیک میزنید نباید تیک خصوصی رو بزنید وقتی نیمه خصوصی باشه کسی نمیتونه پست بذاره نمی تونید هم از نیمه خصوصی در بیارید

اینجا که کسی جواب  نمیده فکر نمی کردم اینجوری باشه ...لطفا منو لغو عضویت کنید و اطلاعاتم پاک شه

شما تاپیکتون رو نیمه خصوصی زده بودید نمی تونستم جواب بدم بهتون

2810