2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با سلام من با کاربری قدیمم نمی تونم وارد بشم رمز عبورم رو فراموش کردم با ایمیلم هم نمی تونم وارد شم کاربریم چیترا بود سال ۹۰ هم عضو شده بودم 

چیترا ۸۹  (۵دی89;1/55)                     شاید ما جای دیگری مرده ایم......و اینجاجهنم ماست

اول جواب سوال منم بدید، بعد لغو کاربریم کنید، وقتی توی یک ماه چنبار بی دلیل قطع کاربری شدم، دیگه برام محیط اینجا دلچسب نیست، فقط اول جواب تاپیک مو بدین لطفا

فرمانده ام، از نی نی سایت گله دارم ، گناه من چیه که بی دلیل لغو کاربری میشم؟؟؟؟؟!!! جواب لطفاا...

هر کسی که بامن دشمنی داره برام گزارش به ناحق میزنه، بعدم شما خیلی راحت منو قضاوت میکنید و قطع دسترسیم میکنید؟؟؟؟؟؟به قول تیتر مجله ی خودتون..( خدا نمیگذره از کسی که به مسلمونی تهمت ناروا میزنه... !!!!) لطفا به تیتر قرانی تون عمل کنید، من دلم شکسته ازین کارتون...!!!!

الان کی جوابگوی لغو شدن کاربریه بی دلیل منه؟ !!!! اونم چند بار !!!!

فرمانده ام، از نی نی سایت گله دارم ، گناه من چیه که بی دلیل لغو کاربری میشم؟؟؟؟؟!!! جواب لطفاا...
سلام چند روز مشکل فنی هست بعدا دوباره امتحان کنید

سلام من بازم هرچی میزنم رمز و قبول نمیکنه اگه میشه دوباره رمز و اسم کاربری رو واسم ارسال کنین  تا کپی شون کنم شاید بتونم  با کاربری قبلی وارد شم اسم کاربریم 000000000000000___ به انگلیسی 15تاصفر و 3 خط فاصله   و اسمم تو سایت      baran tanhayi خواهش میکنم  لطفا کمک کنین بتونم با کاربری قبلی بیام   ممنونم 

کاربران عزیز من هر روز این تاپیک رو چک میکنم و پاسخها رو ارسال میکنم برای دریافت پاسخهای خود به این ...

سلام خانوم تهرانی من نمیتونم عکس کاربری انتخاب کنم یا عکس بفرستم قسمت تبادل نظر.درستش کنین بیزحمت 😉😉

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏
سلام من بازم هرچی میزنم رمز و قبول نمیکنه اگه میشه دوباره رمز و اسم کاربری رو واسم ارسال کنین   ...

سلام تو تماس با ما همین پایین صفحه ایمیل کاربری قبلیتون رو بذارید و درخواست کنید اسم کاربریتون رو تا فرستاده بشه به ایمیلتون

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
هر کسی که بامن دشمنی داره برام گزارش به ناحق میزنه، بعدم شما خیلی راحت منو قضاوت میکنید و قطع دسترسی ...

سلام تو خصوصی جوابتون رو دادم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
خانم تهرانی سلام وقت شما بخیر یک پیشنهاد: کنار هر لایک ، دیسلایک هم قرار بدید. اینطوری هر کس ...

من که به شما گفتم تاپیک های خانوادگی خصوصی کاربرا رو که جدید میزنن میبندیم تا بتونن اینجا حرف بزنن ولی اون تاپیک شما نظر سنجی بود بستمش ولی تاپیک های عکس بازی نظر سنجی و تاپیک های سوالات عمومی بسته نمیشن