2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست
ای بابا چند بار پیام بدم تاجیکان حذف کنید الان مشکل کجاست برای حذف لااقل یک پیامی بزارید تا متوجه ...

سلام حذف کامل تاپیک نداریم دو مورد ضروری ترش رو بدید براتون میبندم ، باز کنید تاپیکتون رو ادرسشو از بالای مرورگر کپی کنید اینجا

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام ببخشید من کاربر hasti#17هستم رمز و نام کاربری رو درست وارد میکنم ولی نمیتونم وارد شم 

سلام چه پیام یا اروری موقع ورود دریافت میکنید؟

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که به شما گفتم تاپیک های خانوادگی خصوصی کاربرا رو که جدید میزنن میبندیم تا بتونن اینجا حرف بزنن و ...

ممنون نی نی یار ۵.

من که شما رو نمی شناسم که بخوام ازتون بد بگم. تو رو خدا ببخشید.

کلا منظورم به سیاست "حذف تاپیک" توی سایت بود. وگرنه شما که قانون مدار هستی.

مرسی از شما و خانم تهرانی و همه ی نی نی یار ها و سایت خوبتون 

سلام ببخشید من کاربر hasti#17هستم رمز و نام کاربری رو درست وارد میکنم ولی نمیتونم وارد شم 

سلام چه پیام یا اروری موقع ورود دریافت میکنید؟

با سلام من با کاربری قدیمم نمی تونم وارد بشم رمز عبورم رو فراموش کردم با ایمیلم هم نمی تونم وارد شم ...

سلام یعنی به ایمیلتون دسترسی ندارید؟ به ایمیل همون کاربری قبلی

سلام من میخوام نام کاربریمو عوض کنم ولی دوست ندارم حذف کنم دوباره بسازم چه کار میشه کرد 

در ضمن ثبت نام کردن خودش داستانیه خیلی سخت ثبت میشه:/ 

لطفا در خصوص نام کاربریم کمکم کنید مرسی

سلام من میخوام نام کاربریمو عوض کنم ولی دوست ندارم حذف کنم دوباره بسازم چه کار میشه کرد  در ضم ...

سلام چون الان تعداد پستتون زیاده نمیشه اسم رو عوض کرد همون اوایل میشد اگر درخواست میدادید

سلام

بالای نی نی سایت من یه چیزی میاد که میگه شماره بده، منم رد کردن رو میزنم همیشه

در صورتی که من اون موقع که ثبت نام کردم شماره هم دادم اس ام اس هم اومد برام

حالا دوست ندارم دوباره شماره بدم، این که رد کردن رو میزنم ممکنه مشکلی برای کاربریم پیش بیاد یا نه موردی نداره؟

سلام بالای نی نی سایت من یه چیزی میاد که میگه شماره بده، منم رد کردن رو میزنم همیشه در صورتی که من ...

سلام بعد ها نمیتونید وارد نی نی سایت من بشید

سلام ببخشید خانم تهرانی نام مستعار من عوض نمیشه راهی هست بتونم تغییرش بدم؟

عامل همه مشکلات تکه گوشتی ست که در دهان قرار دارد و طول آن در بعضی مواقع به ۲متر نیز     میرسد.زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند.   هر چی میکشیم از ترس زبونِ لعنتیِ مردمه                                                  
سلام یعنی به ایمیلتون دسترسی ندارید؟ به ایمیل همون کاربری قبلی

به ایمیلم دسترسی دارم ولی وقتی ادرس ایمیلم رو می دم برای فراموشی پسوردم جوابی به ایمیلم نمی یاد 

چیترا ۸۹  (۵دی89;1/55)                     شاید ما جای دیگری مرده ایم......و اینجاجهنم ماست