2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست

نی نی یار جان لطفا دو تا از تاپیک هام با این اسما: 

منو دلداری بدید

خانم های شاغل

رو پاک کنید برام ممنون 

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

نی نی یار خواهش میکنم پاک کنید اون دو تا تاپیکو که گفتم

برای من خصوصی هستند 

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رمز رو درست میزنم بازم ارور میده

رمز و اسم کاربریتون رو تو خصوصی برام بذارید

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
نی نی یار لطفا تاپیکای منو حذف کن🙏🙏🙏🙏

سلام یکیش که خصوصی میشد تقریبا ، بستم یکی دیگه هم عمومی هست سوالتون و بسته نمیشه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1432936/خانووومااااای-هنرمند

سلام این تاپیک ها بسته نمیشن فقط تاپیک های خیلی خصوصی خانوادگی بسته میشن

سلام خانم تهرانی من در قسمت فروشگاه آگهی تخت بچهام رو زدم از سالهای قبل هم با دوستان تبادل کالا می ک ...

سلام  داخل فروشگاه تاپیک فروش مجاز هست

سلام من موقع ورودبه سایت هشدارمی ده ومی گه  صفحه امن وقابل اعتمادنیست چندروزنمی تونم واردسایت ب ...

سلام با مرورگر دیگه امتحان کنید

سلام خانم تهرانی لطفا تمام پست هایی که من گذاشتم رو برام حذف کنید  ممنون

سلام حذف پست نداریم اصلا

نی نی یار جان لطفا دو تا از تاپیک هام با این اسما:  منو  دلداری بدید خانم های شاغل رو ...

سلام پاک شد

همیشه لینک بذارید تا پاک کنیم

سلام چجوری میتونم لیست علاقمندیها رو بیارمم

سلام

https://www.ninisite.com/profile/forum/favoritetopic

خانم تهرانی سلام

وقت شما بخیر

یک پیشنهاد:

کنار هر لایک ، دیسلایک هم قرار بدید.

اینطوری هر کس نا معقول یا بی ادبانه صحبت می کنه متوجه می شه.

یک انتقاد!💙💚💛💜انتقاااااد!

نی نی یار ۵ اصلا حریم شخصی من براش مهم نیست. تا حالا شده بهش پیام حذف تاپیک دادم. و به نظرم خصوصی بوده. ولی ایشون زیر بار نمی رن. البته بوده وقتی هم که انجام دادن و نمی خوام حق نا حق بشه. ولی واقعا خیلی سخت گیرن ایشون. چه فایده ای داره. دیگه جرات ندارم تاپیک بزنم به قرآن ! 😢😢😢

خانم تهرانی سلام وقت شما بخیر یک پیشنهاد: کنار هر لایک ، دیسلایک هم قرار بدید. اینطوری هر کس ...

گزینه دیسلایک از آنجائیکه بار منفی داشت و بعضی کاربران به اشتباه پستها رو دیسلایک می کردند حذفش کردیم و به جای اون گزینه پس گرفتن لایک رو اضافه کردیم.لینک تاپیک رو ارسال کنید تا بررسی کنم. بعضی از محتواها اگر خصوصی نباشه لزومی نداره حذف بشه . در این خصوص نی نی یار 5 درست گفتند اما لینک رو برای من ارسال کنید به شکل پیام خصوصی تا بررسی کنم اگر نیاز بود و موردی نداشت به نی نی یار 5 ارجا میدم