2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ببخشید من با گوشی وارد سایت شده بودم میخواستم برای یکی از دوستانم پیغام خصوصی بدم . هر چی گشتم موفق نشدم پیدا کنم از کجا باید اینکار رو انجام بدم مجبور شدم همه ایکون هاشو فشار بدم که اشتباها گزارش پست نامناسب رو زدم خواستم اطلاع بدم که اشتباهی گزارش زدم و میخواستم پیام بدم اما موفق نشدم . ممنونم
خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
سلام خانم تهرانی ممنون از وقتی که میذارین. راستش من الان یک هفته هست که دارم سعی میکنم عکس کاربری بذارم. اما هیچ خبری از تایید عکسهام نیست. عکسی که فرستادم عکس دخترمه و سایزش 40 کیلو بایت بیشتر نیست. بارها عکس رو آپلود کردم. اما کنار اسمم نمیبینمش. ممنون میشم اگه رسیدگی کنید.
کاربران عزیز پستهای جدید یکی یکی بررسی میشه و نتیجه اش رو اعلام می کنم. روز همگیتون هم به خیر باشه
سلام خانم تهرانی چرا من نمیتونم اسم کاربریم رو عوض کنم با اینکه میتونم چیزای دیگه مثل تاریخ تولد یا اسم مستعارم رو عوض کنم چرا نمیتونم پیام خصوصی بدم به کسی تا زمانی که خودش بهمم پیام بده بعد میتونم جوابش رو بدم؟
سلام خانم تهرانی من مشکلم را از طریق (ارتباط با ما ) مطرح کردم ایمیل هم دادم و پاسخ دادن مشکل من در دست بررسی می باشد اما الان دو هفته است که هیچ پاسخی بابت مشکل من داده نشده مشکل من این هست که بعد از تغییرات سایت دیگه نتونستم وارد کلوپ ها بشم وقتی یوزر و پسوردم را میزنم پیغام میده ایمیل ثبت نام را تایید نکردم وقتی تقاضای مجدد ارسال ایمیل را میزنم پیغام میده کاربری با ایمیل تطابق ندارد خواهششششششششششششششششش می کنم یک کاری برای من بکنید من الان حدود 5 ماه هست که به جاهای مختلف سایت پیغام میدم اما فایده نداره من حتی دو تا کاربری دیگه هم ساختم اما با اون ها هم نتونستم وارد کلوپ ها بشم وقتی اون یوزر و پسوردهای جدید را میزنم پیغام میده کاربری یا رمز اشتباه هست ....... خلاصه من از شما خواهش می کنم مشکل من را پیگیری کنید و برای حل اون به من کمک کنید
دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
سلام خانم تهرانی . خسته نباشین . من با کاربریم نمیونم وارد کلوپا بشم میگه اشتباهه . ولی با همین کاربری میتونم وارد تاپکا بشم و تاپک بزنم و .... . میخواستم بپرسم باید چیکار کنم ؟؟ ارسال مجدد به ایمیلمم زدم ولی وقتی وارد میشم بازم میگه اشتباهه .
خداوند به موسی فرمود : با زبانی دعا کن که گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!! موسی عرض کرد چگونه ؟؟؟ خداوند فرمود : به دیگران بگو برایت دعا کنن ! چون با زبان آنها گناه نکرده ایی .... برای هم دعا کنیم قطعا زودتر مستجابه . واسم دعا کنین و یک صلوات بفرستین واسم . ممنون .
2810