2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست
اافسون پست ها : 1329 عضویت:1391/12/14 1394/3/9 - 2:16 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانوم تهرانی من در قسمت تماس با ما درخواست کردم نام کاربری من رو تغییر بدید اما جوابی نگرفتم ممنون می شم نام کاربری من رو به بی تا تغییر بدید __________________________ انجام شد
مرسانا و آریا فرشته های آسمونا پست ها : 320 عضویت:1394/1/25 1394/3/9 - 2:50 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل لطفا اسم مستعار منم به <مامان دو="" فرشته="" آسمونی="">تغییر بدید لطفااااااااااااااا _________________________ شما ابتدا آدرس ایمیلی رو که هنگام ثبت نام از آن استفاده کرده اید را در پروفایل کاربر ی خود وارد کنید تا تغییر نام کاربری میسر شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

* فاطمه مترجم * پست ها : 13458 عضویت:1390/8/1 1394/3/9 - 3:32 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیموبلاگارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی خسته نباشید.مشکل بنده اینه که برای 6 نفر درخواست دوستی دادم که اون بالا رو آیکون درخواست های دوستی عدد 6 رو نشون میده و وقتی هم که میرم به قسمت فهرست دوستان من درخواست ها رو نمیبینم که حداقل حذفشون کنم لطفا پیگیری کنید به امید نی نی سایتی منظم و برتر ____________________________ به بخش فنی ارسال شد
zohreh پست ها : 2770 عضویت:1392/10/11 1394/3/9 - 4:49 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی به خدا دیگه بریدم از این سایت این چه وضعیتیه یعنی این همه کاربر همش باید این کاربری من اشتباه باشه یا هر آزمایشی برای این سایت هست باید روی نام کاربری من امتحان بشه از صبح تا الان هرچی مثل همیشه تو گوگل میزنم نی نی سایت اصلا نمیاد و دوباره هرچی میزنم نی نی سایت موضوعات جدید دوروز گذشته یک صفحه باز میکنه که هر چی تو هر تاپیکی برم باید نام کاربریمو بزنم از آخر هم اصلا انگار نام کاربری نزدم و همه چی پاک میشه و نمیتونم توی اون تاپیک نظر بزارم خواهش میکنم رسیدگی کنید اعصاب برام نمونده آقا من همون نی نی سایتی که قبلا وارد میکردم و موضوعات دوروز گذشته میومد و نام کاربریمو مینوشتم و وارد تاپیکا میشدم میخوام خواهشا این تبلیغاتو ازروسایت بردارید _____________________ مشکل ورود به نی نی سایت از طریق سرچ گوگل برطرف شد. جابجایی سرور داشتیم که خدا رو شکر برطرف شد
نفس پست ها : 2 عضویت:1394/2/9 1394/3/10 - 10:10 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام و وقت بخیر خانوم تهرانی.من نزدیک یک ماه میشه که سوالی پرسیدم اما هنوز نوشته در انتظار انتخاب مشاور.خواهش میکنم راهنماییم کنین چطور میتونم جوابمو از مشاوراتون بگیرم.واقعا دیگه صبرم سر اومده.خواهشا جواب بدین _______________________________ سوال خود را در کدام قسمت از پرسش و پاسخ ارسال کردید و سوال شما در چه زمینه ای بود؟
Diba پست ها : 1627 عضویت:1393/4/26 1394/3/10 - 11:14 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل خانم تهرانی نازنین این آقای ساسان که پست شارژ ایرانسل و .... میزاشت که دوباره فعالیت میکنه آیلین جان برای نی نی یار شدن سابقه فعالیتت مهمه خانم تهرانی گفتن میخوان از قدیمی های سایت انتخاب کنن http://register.ninisite.com/Profile/View-333267.aspx ___________________________ دسترسی این کاربر بسته شده اما با نام های جدید وارد سایت میشه پیغامهاش رو بلاک می کنیم تا دیگه نتونه با این محتوا پست ارسل کنه
adrina پست ها : 2672 عضویت:1392/9/20 1394/3/10 - 11:17 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی دوباره من مشکل ارسال پیام خصوصی پیدا کردم و نمیتونم پیام خصوصی ارسال کنم و همینطور وقتی متنی مینویسم نمیتونم اصلاحش کنم یعنی ویرایش نمیتونم انجام بدم و گزینه ارسال برام نمیاد که ارسالش کنم لطفا رسیدگی کنید ممممممممنون ____________________________ به بخش فنی ارسال شد
سوگلی پست ها : 3274 عضویت:1393/1/9 1394/3/10 - 12:43 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام اسم کاربری منو لطفا بذارید مهتاب برفی ______________________________ ابتدا آدرس ایمیلی که هنگام ثبت نام از آن استفاده کرده اید را در پروفایل کاربر ی خود وارد کنید تا تغییر نام کاربری میسر شود
Dibaآنلاین پست ها : 1627 عضویت:1393/4/26 1394/3/10 - 11:42 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1137927&PageNumber=7 خانم تهرانی این تاپیک عنوان و موضوعش ببینید ________________________ این تاپیک تعطیل شد
fargolak123 پست ها : 14 عضویت:1394/3/8 1394/3/10 - 1:40 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی من دنبال 1نفرهستم که اسمش گیتی گل هست سوال دوم اینکه1تاپیک به اسم"ایده های جالب برای سیسمونی" بود که من خیلی خوشم ازش میاد ولی نمیدونم چرا جدیدا آپدیت نمیشه.یعنی اگر من توش سوالی بپرسم کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟ واینکه اگر1سوال درباره درست کردن سیسمونی داشته باشم باید کجا بپرسمش؟؟؟ ممنونم __________________________________ لینک تاپیک مورد نظرتون رو برای من ارسال کنید. شما هر سوال که داشته باشید باید در قسمت تبادل نظر تاپیک جدید ایجاد کنید
fargolak123 پست ها : 14 عضویت:1394/3/8 1394/3/10 - 1:48 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل من چطور میتونم گیتی گل را دوست خودم بپذیرم؟؟؟؟ ________________________________________ باید در یکی از تاپیکهایی که این کاربر پست ارسال کرده ارد بشین. روی عکس کاربری یا اسم کاربر کلیک کنید و گزینه اضافه به عنوان دوست را انتخاب کنید
*** همراز *** پست ها : 17989 عضویت:1393/1/16 1394/3/10 - 2:47 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی خسته نباشید. چرا پیام خصوصی های قدیم با وجود اینکه پاک کردیم برگشته ؟ حالا که برگشته ، چرا یه جا پاک نمیشه ؟ آخه من سی صفحه رو چطوری بشینم دونه دونه پاک کنم ؟ هر صفحه بیست تا .... یعنی 600 پیام حالا هستن دوستانی که میگن پنجاه شصت صفحه برگشته. توروخدا زودتر رسیدگی کنید _______________________________ امکان حذف پیامها به شکل گروهی وجود دارد . لطفا امتحان کنید مجدد به من اطلاع بدید
سومیسو پست ها : 24958 عضویت:1391/8/9 1394/3/10 - 3:21 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی.خسته نباشی.ممنون میشم به این تاپیک نگاه کنید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1138066&postID=44715394 ______________________________________ پستهای کاربر رو بلاک می کنیم که دیگه نتونه با این محتوا پستی ارسال کنه دسترسی کاربر هم قطع شده اما ممکنه مجدد برگرده تا حا چندین بار قطع دسترسی شده
مینا 1370 پست ها : 365 عضویت:1393/6/4 1394/3/10 - 11:46 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل ﺳﻼﻡ ﻣﯿﺸﻪ ﻧﺎﻡ ﮐﺎﺭﺑﺮﯾﻤﻮ ﺑﺬﺍﺭید ﻣﻮﻧﺎ ۳۱۰.ممنون ____________________________________ ابتدا آدرس ایمیلی که هنگام ثبت نام از آن استفاده نموده اید را در پروفایل کاربری خود وارد کنید تا تغییر نام مستعار میسر شود
یلدا پست ها : 172 عضویت:1394/3/6 1394/3/11 - 12:04 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی میخوام اسم کاربریم رو عوض کنم به تیاناز😆💞 ممنونم ____________________________________ ابتدا آدرس ایمیلی که هنگام ثبت نام از آن استفاده نموده اید را در پروفایل کاربری خود وارد کنید تا تغییر نام مستعار میسر شود