2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضمن عرض سلام و احترام. . . خانوم تهرانی عزیز. . . خواهشمندم بنا به جسارت نگذارید ولی درخواستی دارم که اگر برای شما مقدور هست انجام دهید. . . در صورت امکان تاپیک من رو سنجاق دار بفرمایید. . . گاهی اوقات واسه پیدا کردنش خیلی اذیت میشم . . . پیشاپیش از زحمات و رسیدگی سریع شما سپاسگزارم. . . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1021225&postID=44857685
اگر انسان ها میدانستند با هم بودنشان چقدر محدود است. . . محبتشان به یکدیگر نامحدود میشد. . . امام علی (ع)
خانم رنگارنگ زندگی میشه بگید من چه بی شخصیتی و چه توهینی کردم.واقعا"حرفات خنده داره.انگاری پدرتو من کشتم که همش تایپیک میذارین در مورده من خانم تهرانی این خانم داره به من توهین میکنه دیگه تحملشو ندارم
فال تاروت میگیرم باهزینه بسیار کم فقط هشت هزار هرکی خواست شماره حساب میدم پول بریزه واسش میگیرم میفرستم حقیقت و واقعی.فقط امتحان.کنید
شوکوفه: فازم اینه: ضمن عرض سلام و احترام. . . خانوم تهـ عزیز. . . خواهشمندم بنا به جسارت نگذارید ولی درخواستی دارم که اگر برای شما مقدور هست انجام دهید. . . در صورت امکان منو به خودتون سنجاق دار بفرمایید. . . گاهی اوقات واسه پیدا کردنتون خیلی اذیت میشم . . . پیشاپیش از زحمات و رسیدگی سریع شما سپاسگزارم. . . لول
من با نام کاربری nafasebabaei وارد میشم اما میام میزنه رها میشه نام کاربری برا ورود هم رها بنویسین! من روی اعضا کلید میکنم نمیتونم مشخصاتشون ببینم لطفا دلیلش قید کنید تشکر
هیچی بهتر از این نیس که عشقت آخر اسمت یه " میم " مالکیت بزاره .
آفتاب (هفته 26) پست ها : 138 عضویت:1390/11/13 1394/3/9 - 1:01 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام.ببخشید نمیخوام همش پست جدید و اسپم بذارم ولی دیدم چند تا از دوستانی که بعد از من درخواست تغییر نام داشتن اسمشون عوض شده. دوباره اومدم. لطفا اسمم بشه: یه شب مهتاب _________________________ انجام شد
sl1360 پست ها : 337 عضویت:1391/8/28 1394/3/9 - 1:03 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام من میخواستم اسم کاربریم بشه نسیم ، الان sl1360 هست ، چند بارم پیام دادم درست نشد چکار کنم؟ _______________________________ انجام شد
روشنک پست ها : 1780 عضویت:1393/2/23 1394/3/9 - 1:38 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل خانم تهرانی عزیز وقتی برام رخواست دوستی میاد میزنم روش باز نمیشه و پیام خصوصی ام نمیتونم بدم تاپیک کاربرای دیگه ام برام باز نمیشه __________________________ مشکل شما به بخش فنی ارسال شد