2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد با دوستم..

| مشاهده متن کامل بحث + 18549 بازدید | 115 پست
خلاصه خدا بهت کمک کنه چون تاپیکاتونو خوندم وبه نظرم زیاد به دوستتم رو نده وبگو بهش رابطه مون با شوهر ...

کاش میشد میفهمیدم.شوهرمم گوشیش رمزگذاشته نمیتونم چکش کنم.خودمم هیچی روگوشیم نصب نمیشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد ل ا ش ی هستن

اتفاقا پیج دکتربهزادچاووشی1ماه پیش یه پسری گفته بود2سال بایه خانمی دوست بودم الان گفتم بیام خواستگاری ورسماازدواج کنیم دخترِگفته من نمیتونم تاابدبایه نفرباشم اگه میخوای ازدواج کنیم ولی رابطه بازداشته باشیم باهرکی خواستم باشم پسرِ شوکه شده بود،دکترچاووشی وهمه خانمایی که کامنت گذاشتن میگفتن به صداقت دوسدخترت افتخار میکنیم خانمامیگفتن حقشه این خانم این مدل زندگیشه وبایدعادت کنیم احترام بذاریم به سلیقه ش،بعداز ازدواج سفید این رابطه باز رو کم داشتیم

لطفا امضامو بخونین تصمیم گرفتم هروقت که نی نی سایتم اگه کسی سوالی پرسیدطبق چیزایی که دخترخاله م برام تعریف کرده جوابشوبدم البته تصمیم وزندگی هرشخصی به خودش مربوطه نه حوصله بحث دارم نه هدفم تحمیل عقایدهستش فقط وفقط ازروی دلسوزیه همین (دخترخاله من اصلاآدم معتقدی نبود کلا نه خودش نه خونواده وفامیلامون ،بعدازتجربه مرگ موقتش ازاین روبه اون روشده تغییراتش به حدی چشمگیره که برگای همه ریخته،ماخیلی باهم رفیقیم ازبچگی باهم بزرگ شدیم(2سال ونیم ازم بزرگتره)و تنها کسی اَم که براش خیلی از چیزایی که دیده و تجربه کرده روگفته،عزیزان اینم بگم من اولش فکرمیکردم شایدتوهم زده یاتاثیرداروهاییه که تاچندوقت بایدمصرف میکردولی چیزایی گفت ونشونه هایی دادکه مطمئن شدم واقعیه مثلا یک موردش مرگ یکی ازبچه های آشنامون بودجدی نگرفتم چون صحیح وسالم بودن همه شون تااینکه بعداز1ماه ونیم خبررسید توخواب فوت شده و...

وقتی بهش میگفتم شوهرم اینطوریه گفت خوشبحالت کاش مال من بود.بعدش میادخونمون خیلی خودشو براش لوس میکنه ...

شما منتظری تا باهم ببینیشون بعد دنبال راه حل بگردی؟

چقدر ساده ای خواهر 

کاش زودتر بفکر زندگیت باشی تا از دست نرفته

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
خدایا واقعا آدم نمیدونه چی بگه🥺

بعضیاازاینجورچیزاخوششون میاددوست دارن هرروزهم بیشترمیشه تعدادشون

لطفا امضامو بخونین تصمیم گرفتم هروقت که نی نی سایتم اگه کسی سوالی پرسیدطبق چیزایی که دخترخاله م برام تعریف کرده جوابشوبدم البته تصمیم وزندگی هرشخصی به خودش مربوطه نه حوصله بحث دارم نه هدفم تحمیل عقایدهستش فقط وفقط ازروی دلسوزیه همین (دخترخاله من اصلاآدم معتقدی نبود کلا نه خودش نه خونواده وفامیلامون ،بعدازتجربه مرگ موقتش ازاین روبه اون روشده تغییراتش به حدی چشمگیره که برگای همه ریخته،ماخیلی باهم رفیقیم ازبچگی باهم بزرگ شدیم(2سال ونیم ازم بزرگتره)و تنها کسی اَم که براش خیلی از چیزایی که دیده و تجربه کرده روگفته،عزیزان اینم بگم من اولش فکرمیکردم شایدتوهم زده یاتاثیرداروهاییه که تاچندوقت بایدمصرف میکردولی چیزایی گفت ونشونه هایی دادکه مطمئن شدم واقعیه مثلا یک موردش مرگ یکی ازبچه های آشنامون بودجدی نگرفتم چون صحیح وسالم بودن همه شون تااینکه بعداز1ماه ونیم خبررسید توخواب فوت شده و...

خب چطوری بفهمم؟

یواشکی تعقیبش کن عادی رفتار کن شک نکنه 

خب چطوری بفهمم؟

اول از همه کم کم رابطه است رو با دوستت کم کن 

کم نیستن آدمایی که از عزیزترینای زندگیشون ضربه خوردن اینکه دیگه دوسته و هفت پشت غریبه 

دوم اینکه انقد همه چیزو پیش دوستت تعریف نکن مخصوصا رابطه ات با شوهرت رو 

اگه دوستت سوالی پرسید هم بگو آره خداروشکر داره روز به روز بهتر میشه همه چی

حتی اگه خوب نبود همه چی تو خوب جلوه بده جلو دوستت 

و سوم اینکه حتی اگه چندین ساله دنبال درمانی قطع نکن درمانت رو طب سنتی برو اصلا

و اینکه فعلا درگیر‌رمز گوشی همسرت نباش که یموقع خدای‌نکرده یه چیزی دیدی هم عصبانی بشی

رو رابطتتون کار‌کن و سعی کن کم کم‌اوضاع رو بهتر کنی هرچند سخت ولی سعیتو بکن

در آخر اینکه اگه دوباره متوجه تغییر رفتار دوستت شدی خواهشا کات کن باهاش زندگیت مهم تر از هرچیزی هست 

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
دوسه بار رفتم گمش کردم باماشین میره من نمیرسم بهش.میگه هیچ برنامه ای روگوشیم ندارم ولی دروغ میگه چون ...

شماهم تاکسی بگیر یا دوستی که مورداعتمادِماشین داره بااون برو