عزيزم پروفايلتونُ نگاه كردم متاسفانه شما از سال ٩٨ با همسرت مشكل داشتى و از ازدواجت پشيمون بودى با ا ...
عه مثل منی ، ُ ِ َ میذاری آخر کلمات
لطفا امضامو بخونین تصمیم گرفتم هروقت که نی نی سایتم اگه کسی سوالی پرسیدطبق چیزایی که دخترخاله م برام تعریف کرده جوابشوبدم البته تصمیم وزندگی هرشخصی به خودش مربوطه نه حوصله بحث دارم نه هدفم تحمیل عقایدهستش فقط وفقط ازروی دلسوزیه همین (دخترخاله من اصلاآدم معتقدی نبود کلا نه خودش نه خونواده وفامیلامون ،بعدازتجربه مرگ موقتش ازاین روبه اون روشده تغییراتش به حدی چشمگیره که برگای همه ریخته،ماخیلی باهم رفیقیم ازبچگی باهم بزرگ شدیم(2سال ونیم ازم بزرگتره)و تنها کسی اَم که براش خیلی از چیزایی که دیده و تجربه کرده روگفته،عزیزان اینم بگم من اولش فکرمیکردم شایدتوهم زده یاتاثیرداروهاییه که تاچندوقت بایدمصرف میکردولی چیزایی گفت ونشونه هایی دادکه مطمئن شدم واقعیه مثلا یک موردش مرگ یکی ازبچه های آشنامون بودجدی نگرفتم چون صحیح وسالم بودن همه شون تااینکه بعداز1ماه ونیم خبررسید توخواب فوت شده و...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
البته باید 3 ماه رایگان کار کنی ک بتونی با شرایط جور شی باید ادیت فیلمو عکسم بلد باشی توی این 3 ماه هم یادت میدن کار با اپلیکیشن هارو ولی تا قبل عید ظرفیت 3 نفر بود الان یکی هست داره 10 تا پیج میگردونه فک کنم پر شده
دختری با دنیایی متفاوت از دیدگاه همهشوخ طبعی تنها حصار میان ما و تاریکی است...
انقدر براشون عادیِ اون هفته هم مهمونی تو خونه شون داشتن4تا دوسپسرش اومده بودن ذوق داشت با دوتا دوسدختر شوهرش، از سر و صداشون همسایه ها اعتراض کردن من فکر کردم دوست عادی هستن گفت نه رابطه ...داریم بهش میگن رابطه "باز"
لطفا امضامو بخونین تصمیم گرفتم هروقت که نی نی سایتم اگه کسی سوالی پرسیدطبق چیزایی که دخترخاله م برام تعریف کرده جوابشوبدم البته تصمیم وزندگی هرشخصی به خودش مربوطه نه حوصله بحث دارم نه هدفم تحمیل عقایدهستش فقط وفقط ازروی دلسوزیه همین (دخترخاله من اصلاآدم معتقدی نبود کلا نه خودش نه خونواده وفامیلامون ،بعدازتجربه مرگ موقتش ازاین روبه اون روشده تغییراتش به حدی چشمگیره که برگای همه ریخته،ماخیلی باهم رفیقیم ازبچگی باهم بزرگ شدیم(2سال ونیم ازم بزرگتره)و تنها کسی اَم که براش خیلی از چیزایی که دیده و تجربه کرده روگفته،عزیزان اینم بگم من اولش فکرمیکردم شایدتوهم زده یاتاثیرداروهاییه که تاچندوقت بایدمصرف میکردولی چیزایی گفت ونشونه هایی دادکه مطمئن شدم واقعیه مثلا یک موردش مرگ یکی ازبچه های آشنامون بودجدی نگرفتم چون صحیح وسالم بودن همه شون تااینکه بعداز1ماه ونیم خبررسید توخواب فوت شده و...
توروخدا راست میگی من رابطه ی ضربدری و شنیدم این جدید بود دیگه
انقدر اینجور موارد زیاد شده اگه کسی میگفت باورم نمیشد کوچکترین اعتراضی هم کنی محکومت میکنن به عقب افتادگی،خدا میدونه آینده مون قرارِ چی بشه