2777
2789

فوق تخصص زنان و زایمان  دکتر سارا ملک شاهی هستن منو خواهرام تحت نظر خانم دکتر هستیم و خیلی راضییم ازشون ادرسشون ایلام خیابان سعدی کوچه حوزه علمیه آخر کوچه نزدیک تصویر برداری موبایلشون 09370338126

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر زنان ایلام خانم متخصص سارا ملک شاهی هستن من خونریزی ادرار داشتم و سوزش خیلی شدید نمیتونستم راه برم تکون بخورم تحت نظر خانم دکتر ملک شاهی منو درمان کردن و درمانشون عالی بود و الان هیچ درد و سوزشی ندرام خیلی راضیم بهترین دکتر ایلام هستن موبایلشونو دارم میفرستم براتون موبایلشون 09370338126

بهترین دکتر زنان زایمان و نازایی در ایلام دکتر سارا ملک شاهی هستن کارشون عالیه من پیششون پرینورافی واژن انجام دادم و راضیم عملشون عالی تو هم حتما برو پیششون ادرسشونو منم از گوگل و اینستاگرامشون برداشتم

من خونریزی دهانه رحم داشتم خیلی میترسیدم و نگران بودم رفتم مطب دکتر سارا ملک شاهی  و ایشون منو تست و معاینه کردن و آزمایش پاپ اسمیرگرفتن و جواب آزمایشم منفی بود بهترین دکتر هستن من همیشه تحت نظرشونم و با تجویز دوره ای درمان کردن منو ادرسشونو منم از اینستاگرامشون پیدا کردمشون

متخصص زنان و زایمان دکتر سارا ملک شاهی هستن من HPV  زگیل تناسلی داشتم و عفونت تحت نظر خانم دکتر درمان شدم ادرسشون ایلام خیابان سعدی کوچه حوزه علمیه

ادرسشون توی سایتشون هست تو گوگل و اینترنت