2777
2789
إن شاءالله خدا از زبونتون بشنوه ولی دکتر گفت غدد لنفاوی زیر بغل بزرگ‌ شدند در این چند ماهه ولی خوش خ ...

فکر مثل خوره مغز آدم رو میخوره اصلا فکر نکن بهش هرچی زوم کنی روی یه مسئله بدتر میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگران نباش عزیزم چیزی نمیشه

امروز از عرسم رفتم سیتی اسکن دادم به دستور انکلوژ بیمارستان امام خمینی تهران بعد فهمیدم فاصله ش با ماموگرافی کم بوده چون ماهدقبل ماموگرافی انجام دادم غصه به غصه هام اضافه میکنم از بی کسی.....صبح التماس کردم یکی بیاد همرام هیچکی نیومد....... بسکه استرس داشتم ......رفتم

یه هفته است عموم از دنیا رفته

سرطان روده بزرگ داشت

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

لنفوم هوچکین بوده؟؟؟ 

🇮🇷🫀قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

عزیزم کاش این تاپیکو نمیزاشتید بیمار سرطانی زیاد شده. منم یکی از عزیزانم داره. با دیدن این تاپیک تن ...

آره بخدا

من بابام لنفوم هوچکین داره 

الان بدنم داره میلرزه

وقتی اینجا خیلی راحت دارن میگن لنفومی ها دور از جونشون همه فوت میکنن

اصلا نمیگن یکی شاید خودش یا نزدیکانش این بیماری داشته باشه 

چقد روح و روان اون افراد می تونن بهم بریزن

🇮🇷🫀قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

چرا انقدر زندگی رو برا خودت سخت کردی من الان ۶ ساله که اینجوری شده مشکلی هم برام پیش نیومده

رفتم پریروز سی تی اسکن باحاجب از سینه و شکم ولگن من بدبخت نمی دونستم خطرناکه،همین طوری از ترسم رفتم ........ دکتر بیشعور بهم نگغت ضرر داره .....

چرا انقدر زندگی رو برا خودت سخت کردی من الان ۶ ساله که اینجوری شده مشکلی هم برام پیش نیومده

دقیقا چجوری؟ یعنی شما هم لنف های زیر بغلتون دایما‌ بزرگ وکوچک‌میشن؟ راکتیو؟ و در سینه لنف نود اینترااماماری دارید در سایز زیر یک سانت؟ و زخمهای سطحی پوستتان دیر‌خوب میشن؟  و دکتر جراح انقدر بهتون میخنده که خودتون پامیشیم میرین انکلوژ بیشعور واستون سیرتی اسکن با حاجب بنویسه و من همه ی این غلطا روکردم و بعد سی تی اسکن فهمیدم که چقدر ضرر داره و اشعه ایکس .....