2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندتا  از بستگان نزدیک  من سرطان لنفوم  و سرطان سینه داشتن دنبال کارهاشون بودم تحقیق ...

من غده لنفاوی چند جای بدنم متورم شده بود رفتم دکتر سونو انجام دادم هرچند ماه یک بار باید برم سونو 

الان که اینارو گفتین خیلی ترسیدم🥲

من غده لنفاوی چند جای بدنم متورم شده بود رفتم دکتر سونو انجام دادم هرچند ماه یک بار باید برم سونو&nb ...

نه  ورم کردن غدد  چیز دیگه ایه    مثل جایی از بدن که ضربه  می خوره  باد می کنه    معمولا خود به  خود خوب میشه   

وااای خیلی خوبه که. منظورتون از شفا چیه؟ 

یه شب خواب حضرت ابوالفضل رو میبینه و بعدش میره کربلا

وقتی برمی گرده و چک آپ میده،از غده ها خبری نبوده

اصلا همه دکترا شوک شده بودن،چون بهش گفته بودن چند ماه دیگه بیشتر زنده نیستی

نه  ورم کردن غدد  چیز دیگه ایه    مثل جایی از بدن که ضربه  می خوره  با ...

نه به خاطر ضربه نبود الان ۳ ۴ ساله که اینطوریه علاوه بر غدد لنفاوی گردن غدد  لنفاوی ناحیه زیر بغل هم متورم شده دکتر گفت خوش خیمه ولی باید هر ۳ ۴ ماه یک بار سونو انجام بدی ممکنه بدخیم شه؟

نه به خاطر ضربه نبود الان ۳ ۴ ساله که اینطوریه علاوه بر غدد لنفاوی گردن غدد  لنفاوی ناحیه زیر ب ...

نه  نگران نباش خودت میگی  3  4 سال    سرطان لنفاوی  2 ماه بیشتر طول نمی کشه  اون هم با درد شدید ... دردی غیر قابل تحمل

چندتا  از بستگان نزدیک  من سرطان لنفوم  و سرطان سینه داشتن دنبال کارهاشون بودم تحقیق ...

عریزم سرطان لنفومی ها به درمان جواب نداده بودند یا چندسال بعد فوت کردند تورو خدا پاسخ بدید 

مآل خواهر من سه گانه منفیه. دارو نداره. خیلی نگرانم. هر چند الان همه کاراشو کرد و در ظاهر خوبه. منم ...

من جای شما بودم همین کارو می کردم پروتز می ذاشتم و خیالمون راحت می کردم این طوری آدم همش استرس داره البته شما تنها پنج درصد احتمال درگیریتون از افرادعادی بیشترهست