2777
2789
عنوان

سنگ کلیه تا چند میل خودش دفع میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 58758 بازدید | 190 پست
سلام عزیزمگلم برا شما فنر دبل جی گذاشتن؟؟چه مدت بود تو حالب؟؟اون مدت که فنر بود تو حالب، درد داشتین ...

سلام اره فنر داشتم همون دبل جی موقع دسشویی خیلی درد داشتم ب مرور خوب میشی یه ماه دیگه درمیارن راحت میشی

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
سلام اره فنر داشتم همون دبل جی موقع دسشویی خیلی درد داشتم ب مرور خوب میشی یه ماه دیگه درمیارن راحت م ...

من ولی حالت عادی هم درد دارم... به زور شیاف و نوافن یکم اروم میشه، دوباره چن ساعت بعد دردش شروع میشه

۶ روزه نمیفهمم روز و شبم چطور میگذره از بس که دارم درد میکشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ولی حالت عادی هم درد دارم... به زور شیاف و نوافن یکم اروم میشه، دوباره چن ساعت بعد دردش شروع میشه ...

با دکترت تماس میگرفتی عزیزم  بار اول خیلی درد داره منم موقع مرخص از شدت درد فقط داد میزدما از تخت پایین اومدنی هم از هوش رفتم ولی بعد یه ماه عوض کردن خوب بودم ولی همچنان سنگ دارم بیخیال شو این دبل جی رو دکترت نگفته یک هفته بعد بیا برا ویزیت؟

با دکترت تماس میگرفتی عزیزم بار اول خیلی درد داره منم موقع مرخص از شدت درد فقط داد میزدما از تخت پا ...

روز دوم تماس گرفتم گرفتم گفت درد داشتی نوافن بخور ... ولی نوافن زیادی هم ضرر داره خب... شیاف هم میذارم... 

هی میخوام شیاف نذارم نمیشه ، از درد زیاد مجبور میشم بزارم

یه ساعت پیش وحشتناک درد داشتم مجبور شدم بزارم بازم که الان یکم ارومه

چرا اتفاقا گفت یه هفته بعد عمل بیا... دوشنبه باید برم... میخوام بهش بگم یه مسکن خیلیییی قوی بده بتونم ۲۱ روزی که گفت فنر باید بمونه رو طاقت بیارم .... چون واقعا دیگه نمیتونم تحمل کنم دردشو

بعدِ عمل یه شب بیمارستان بستری بودم... وااای ینی وحشتناک درد داشتمااا... هی مسکن میزدن بهم و ۲تا شیاف همزمان میذاشتن هربار😑

با دکترت تماس میگرفتی عزیزم بار اول خیلی درد داره منم موقع مرخص از شدت درد فقط داد میزدما از تخت پا ...

وااای ینی دوباره کلیه ت سنگ آورده ؟؟؟ یا قبلیا خوب و کامل دفع نشده ؟؟

یه کوچولوش مونده بود همون دوباره بزرگ شد شما الان دفع سنگ دارین؟ دکترتون کی بود تو کدوم شهر؟

روز دوم تماس گرفتم گرفتم گفت درد داشتی نوافن بخور ... ولی نوافن زیادی هم ضرر داره خب... شیاف هم میذا ...

شیاف زیادی میدونی ک روده هاتو ب خون ریزی میندازه؟

با اینکه هر ماه فنر عوض میکردن برا تو خاستن دوباره فنر بزارن اجازه نده

یه کوچولوش مونده بود همون دوباره بزرگ شد شما الان دفع سنگ دارین؟ دکترتون کی بود تو کدوم شهر؟

آهان... برا من کامل پودر شد ... شن دفع میکنم

من ۶ روز پیش عمل tul شدم ... فرداشم ۲تا تیکه کوچیکی که مونده بود و سنگ شکن برون اندامی کرد که همشون پودر شد ... دفع شن دارم

من ساری ام... دکتر یونسی 

آهان... برا من کامل پودر شد ... شن دفع میکنممن ۶ روز پیش عمل tul شدم ... فرداشم ۲تا تیکه کوچیکی که م ...

شکر خدا ،منو سنگ شکن برون اندامی نکردن همون فنر گذاشتن ،سنگ شکن داخلی کردن

اره😑چه کنم وقتی دردم شدید میشه مجبورمشما مسکن مصرف میکردی موقعی که درد داشتی؟؟

ژلوفن میخوردم ک بی تاثیر بود دکترم استامینوفن داده بود

وااای نه من دیگه توان ندارم بقرانوقتی دردم شدید میشه قشنگ جنازه میشم میفتم

برو شکر خدا کن سنگت کوچیک بود تموم شد برا من ۲۵ بود الانم بالا ۸ رو دارم