2777
2789
عنوان

سنگ کلیه تا چند میل خودش دفع میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 58752 بازدید | 190 پست
😍😍😍😃😃😃قربونت برم خدارو شکر خیلی خیلی خوشحال شدم ک لیاقت اینو داشتم بتونم ب کسی کمکی کنم ، انشا ...

نیفتاده هنوز🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ دکتر گفت درد نداری دو هفته دیگه صبر کن داروهاتو بخور 😬😬😬😬 دو دستی چسبیده ۵میل بالای مثانه ست جا خوش کرده لامصب

نیفتاده هنوز🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ دکتر گفت درد نداری دو هفته دیگه صبر کن داروهاتو بخور 😬😬😬😬 دو دس ...

😕عرقارو ادامه بده دو هفته زمان خوبیه  شوهرم مشکل بواسیر داره دیشب از درد داشت میپیچید زنگ زدیم مغازرو نبنده رفتیم براش عرق گرفتیم خورد صب درداش خیلی خوب شده بود رفت سرکار، بخور انشالله میفته

در من تیمارستانی قصد شورش دارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😕عرقارو ادامه بده دو هفته زمان خوبیه  شوهرم مشکل بواسیر داره دیشب از درد داشت میپیچید زنگ زدیم ...

تا تموم بشه میخورم ببینم چی میشه . لامصب اینهمه اومدی پایین ۵ میل دیگه هم بیا خوب 😂

تا تموم بشه میخورم ببینم چی میشه . لامصب اینهمه اومدی پایین ۵ میل دیگه هم بیا خوب 😂

سلام سنگتون اومد؟ من خانومم سنگ کلیه داره ولی شدید نیست هنوز میخام ببینم اگه مشکلتون برطرف شده منم از همین عرقا بگیرم براش

سلام عزیزم میشه اسم عرقایی که بهتون داده رو برام بفرستید

سلام عزیزم عرقش دست ساز خودشون بود .‌روش نوشته بود عرق ۲۰۰ گیاه. بعد یه عرق دیگه هم بود فکر کنم ۱۸ گیاه. با شربت سکنجبین و قرص جامع. ولی من اینارو خوردم تمون شد سونو رفتم سنگ هنوز سرجاش بود . توهمین نی نی سایت دیدم یکی گفته داروی دکتر کردی . منم تو نت سرچ کردم و بهشون سفارش دادم . اونو مصرف کردم رفتم سونو سنگم از ۶.۵ میل شده بود ۴ میل . بهشون پیام دادم گفتن یه دوره دیگه مصرف کن . الان دوره دوم رو شروع کردم

سلام سنگتون اومد؟ من خانومم سنگ کلیه داره ولی شدید نیست هنوز میخام ببینم اگه مشکلتون برطرف شده منم ا ...

سلام جناب . من سنگم ۶.۵ میل بود . اون عرقا رو خوردم نیفتاد . ولی  داروی دکتر کردی رو از همین نی نی سایت خوندم اونو سفارش دادم ده روز مصرف کردم بعد رفتم سونو سنگم شد ۴ میل . بهم گفتن ده روز دیگه مصرف کنم . الانم دارم دوره دوم رو مصرف میکنم . کلا عرقیجات و چیز میز زیاد خوردم قطعا تاثیر همشون باهم بود . ولی دقیقا بعد مصرف داروی دکتر کردی سنگم کوچیک شد . البته قرص سنگ شکن ایناهم خوردم.‌قرص رنانکس

سلام چی شد سنگ کلیه شما من یکساله درگیر سنگ ده میل هستم سه بار سنگ شکن کردم اما نشکست درد می کشم دا ...

سلام نه هنوز🙁 من اوایل کلی دارو و عرقیجات مختلف مصرف کردم بعد داروی دکتر کردی هم ده روز خوردم بعد که سونو کردم سنگم از ۶.۵ شد ۴ میل. منم فکر کردم تاثیر داروی کردی بوده . یه دوره دیگه سفارش دادم ولی ایندفه در کنارش قرص رنانکس و شربت اورتیکا و عرقیجاتی که میخوردم رو قطع کردم . امروز که رفتم سونو سنگم از ۴میل شد ۵ میل🤦‍♀️باورم نمیشد بزرگتر شده . یعنی رسما دفه قبلی داروی دکتر کردی کوچیکش نکرده بود چیزای دیگه اثر کرده بودن. منم متاسفانه همه رو قطع کردم الان شده ۵ میل. باید دوباره شروع کنم

سلام وقت بخیر

علوی هستم  کارشناس دارو های گیاهی

اگر نیازمند مشاوره در خصوص درمان سنگ کلیه هستید تماس بگیرید یا عکس سونو خودتان را از طریق یکی از پیام رسان های ایرانی ارسال کنید تا از مشاوره رایگان بهره مند شوید

۰۹۰۵۹۴۱۲۲۳۰

همچنین میتوانید پیوی پیام بدید

نمدونم، داداشم ده میل بو، دکتر گف سریع باید عمل کنه، نکرد، ی کارای دیگه کرد ک دفع شد ولی خ ی مدت&nb ...

عزیزم میشه بپرسین ازشون کجاس دقیقا اخه خودم همینجا زندگی میکنم اما نمیدونم کجاس نشنیدم خواهش میکنم ازتون همسرم حالش خوب نیس

من سنگ کلیه ی خیلی بزرگ و کلسیمی و شاخ گوزنی داشتم رفتم پیش دکتر میر حسین کاظمی بدون هیچ درد و مشکلی درمان شدم . خدا خیرش بده واقعا کارش حرف نداره

شمارشو براتون میگذارم حتما برای درمان به ایشون مراجعه کنید

09367461816

من برام فنر گذاشتن شاید حالبم گشاد شده باشه

سلام عزیزم

گلم برا شما فنر دبل جی گذاشتن؟؟

چه مدت بود تو حالب؟؟

اون مدت که فنر بود تو حالب، درد داشتین ؟؟

من ۶روزه برام فنر گذاشتن، از درد مرگ و جلو چشام دیدم ... خیلی دارم اذیت میشم بخاطر دردش