بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم میشه اسم عرقایی که بهتون داده رو برام بفرستید
سلام عزیزم عرقش دست ساز خودشون بود .روش نوشته بود عرق ۲۰۰ گیاه. بعد یه عرق دیگه هم بود فکر کنم ۱۸ گیاه. با شربت سکنجبین و قرص جامع. ولی من اینارو خوردم تمون شد سونو رفتم سنگ هنوز سرجاش بود . توهمین نی نی سایت دیدم یکی گفته داروی دکتر کردی . منم تو نت سرچ کردم و بهشون سفارش دادم . اونو مصرف کردم رفتم سونو سنگم از ۶.۵ میل شده بود ۴ میل . بهشون پیام دادم گفتن یه دوره دیگه مصرف کن . الان دوره دوم رو شروع کردم
سلام سنگتون اومد؟ من خانومم سنگ کلیه داره ولی شدید نیست هنوز میخام ببینم اگه مشکلتون برطرف شده منم ا ...
سلام جناب . من سنگم ۶.۵ میل بود . اون عرقا رو خوردم نیفتاد . ولی داروی دکتر کردی رو از همین نی نی سایت خوندم اونو سفارش دادم ده روز مصرف کردم بعد رفتم سونو سنگم شد ۴ میل . بهم گفتن ده روز دیگه مصرف کنم . الانم دارم دوره دوم رو مصرف میکنم . کلا عرقیجات و چیز میز زیاد خوردم قطعا تاثیر همشون باهم بود . ولی دقیقا بعد مصرف داروی دکتر کردی سنگم کوچیک شد . البته قرص سنگ شکن ایناهم خوردم.قرص رنانکس
سلام چی شد سنگ کلیه شما من یکساله درگیر سنگ ده میل هستم سه بار سنگ شکن کردم اما نشکست درد می کشم دا ...
سلام نه هنوز🙁 من اوایل کلی دارو و عرقیجات مختلف مصرف کردم بعد داروی دکتر کردی هم ده روز خوردم بعد که سونو کردم سنگم از ۶.۵ شد ۴ میل. منم فکر کردم تاثیر داروی کردی بوده . یه دوره دیگه سفارش دادم ولی ایندفه در کنارش قرص رنانکس و شربت اورتیکا و عرقیجاتی که میخوردم رو قطع کردم . امروز که رفتم سونو سنگم از ۴میل شد ۵ میل🤦♀️باورم نمیشد بزرگتر شده . یعنی رسما دفه قبلی داروی دکتر کردی کوچیکش نکرده بود چیزای دیگه اثر کرده بودن. منم متاسفانه همه رو قطع کردم الان شده ۵ میل. باید دوباره شروع کنم
اگر نیازمند مشاوره در خصوص درمان سنگ کلیه هستید تماس بگیرید یا عکس سونو خودتان را از طریق یکی از پیام رسان های ایرانی ارسال کنید تا از مشاوره رایگان بهره مند شوید