2777
2789
عنوان

چجوری یه زن مستقل باشم اما شوهرم پولدار نشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 25 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زن غیر مستقل که زندگیش داغون شده چندتا دیدی؟ کمتر بوده؟! 

بله . همین خونه دارا یه ارج و قربی دارن   البته شایدم ما ظاهر زندگیو میبینیم از درونش خبر نداریم

ولی ترجیح میدم همسرم برام خرج کنه تا مستقل باشم

یعنی چی. من دوست دارم اون پولدار تر از من باشه من متوسطم اون قوی باشه

دقيقا همین درسته من و همسرم مل همیم به درآمد من چشم نداره

خواهر شوهرم درآمدش بالاس همسرش معمولی 

بد با پول خواهر شوهرم خونه و ماشین و ویلا خریده همه رو کرد.به نام خودش حتی اجازه نمیده به ماشین دست بزنه 

همیشه برام سواله یه زن که انقدر شغل و درآمد خوبی داره چقدر میتونه بی لیاقت و احمق باشه 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
چرا با مثل خودت ازدواج نکنی؟ از لحاظ خانوادگی و درامدی 

دوست دارم مستقل باشه و پولدار(حالا نه از اون پولدارا ولی از عهده مخارجم بر بیاد)   و خانوادش معمولی باشن.

من خودم به هر دلیل درآمدم عالی نیست هنوز یعنی نمیتونم از مرد زندگیم توقع قوی تر بودن داشته باشم؟

دقيقا همین درسته من و همسرم مل همیم به درآمد من چشم نداره خواهر شوهرم درآمدش بالاس همسرش معمولی&nbs ...

من از همینا میترسم. تو اطرافیان خودمم هست. ولی مرد باید زنو به خاطر خودش بخواد

عزیزم یه تفاوت های روانی بین زن و مرد هست که باعث میشه زن دلش بخواد تکیه کنه به مرد. دلش بخواد مردش ...

توانا بودن با پولدار بودن متفاوته.درسته آدم باید با هم کفوش ازدواج کنه ولی یهو میبینی بعد چند سال مثلا به ارث زیادی به زن رسید که از مرد پولدارتر شد.یا تو شغلش افزایش حقوق پیدا کرد.زندگی مشترک کنارش تفریح مشترک سفر مشترک خونه مشترک میاره.  که این تفکر که نکنه من پولدارتر بشم شوهرم حمایتاشو برداره آسیب میزنه بهت.چون اگر خودت از پس هزینه هات بربیای همسرتم اون پولی رو که میخاست بهت بده خرج سفر و خونه بهتر برای هردوتون میکنه.در کنارش تو هم با حقوق خودت میتونی خرج بیشتری برا خودت کنی.من خیلی زوجا رو میبینم باهم کار میکنن هرکس هزینه های خودشو یا به اصطلاح دنگشو میده حتی خونه و ماشینم مشترک میخرن و هر دو هم سهم دارن و اتفاقا خیلی هم خوشبختن.زن هم بخاطر پول درگیر منت کشی از مرد نیست و اعتماد بنفسش بالاتره.من خودم متاسفانه خانه دارم و این چیزارو تجربه کردم

توانا بودن با پولدار بودن متفاوته.درسته آدم باید با هم کفوش ازدواج کنه ولی یهو میبینی بعد چند سال مث ...

ولی اگه مرد مدیریت مالی بلد نباشه پول ها حیف و میل میشن. زن تو همچین زندگیهایی باید بگه پپل من برا خودم تا مرد رو پولش حساب نکنه.

حالا من چون مجردم و کسی تو زندگیم نیست تمرکزمو میذارم رو پیشرفتم به خاطر پول‌. ولی اگه ازدواج کردم اول سعی میکنم ازم پولدارتر باشه باهاشم شرط میکنم که هزینه های زندگی با مرده. اما خب با یه کارای کوچیک مثل اینکه لباساشو من بخرم یا هدیه های زیر ۱ تومن بش بدم جبران میکنم و مشارکتمو نشون میدم