2777
2789

من ترسم اینه با مستقل بودن از نظر مالی،  مرد به حقوقم طمع داشته باشه یا برام خرج نکنه یا ارج و قربم بیاد پایین. چجوری جلوی این اتفاقو بگیرم؟ مجردم درآمدم متوسطه اما رو به پیشرفتم

(لطفا شعار ندین که اینجوری نیست، انقدر دیدم زن مستقل که زندگی مشترکش داغونه چشمم ترسیده)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه شوهر پولدار بگیر تا به پولت چشم نداشته باشه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

همش به عرضه ی خودت بستگی داره با یکی هم شان خودت ازدواج کن 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

زندگی بخواد خراب بشه میشه، چه شاغل باشی چه نباشی، پس شما به فکر عاقبت خودت باش که بعدا پشیمون نشی، هیچوقت کارتو ول نکن، ازدواج کردی اگه شوهرت خوب بود که بود، اگه نبود ولش کن بره به جهنم 

2810