2777
2789
عنوان

پدرم رفت💔🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤💔

166 بازدید | 15 پست

ای خدا...قربونت برم بابا...فدات بشم بابا....با عذاب رفتی بابا...با درد رفتی بابا...غمت داره منو می‌کشه چیکارکنم بعد از این...🖤😭😭😭😭😭😭😭😭🖤

مگر مرگ ببرد مرا....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزدلم ...اون نرفته!فقط از این به بعد همیشه کنارته...دقیقا توی قلبت تا ابد زندست:)

با غم یتیمی چه کنم...با درد جوونیش چه کنم...بابای من حالا حالاها باید زندگی میکرد💔💔

مگر مرگ ببرد مرا....

عزیزم🖤منم پدرمو تازه از دست دادم ولی با این تفاوت که کاملا سرحال و ورزشکار بود در عین ناباوری نشیت رو مبل و همینجوری نشسته تموم شد 🖤زمان بگذره بیشتر کنار میای،تا میتونی گریه کن بزار سبک بشی

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
عزیزم🖤منم پدرمو تازه از دست دادم ولی با این تفاوت که کاملا سرحال و ورزشکار بود در عین ناباوری نشیت ...

اخ خدا بابام تازه شده بود 43ساله قربونش برم درد سرطان ذره ذره آبش کرد

مگر مرگ ببرد مرا....
اخ خدا بابام تازه شده بود 43ساله قربونش برم درد سرطان ذره ذره آبش کرد

میفهممت عزیزم اما همین که دیگه درد نمیکشه باید ارومت کنه،الان حالش خوبه همه ی درداش رفته

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
میفهممت عزیزم اما همین که دیگه درد نمیکشه باید ارومت کنه،الان حالش خوبه همه ی درداش رفته

دلم کبابه  دلم خونه... تو این هوای سرد تو این زمین خیس 

چطور خوابیده آخه😭😭

مگر مرگ ببرد مرا....