2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160589 بازدید | 1471 پست
نه عزیزم خب حتما خجالتیه ، خیلی بچه دیدم فوق العاده باهوشه ولی تو جمع ساکته ، حالا برعکس پسر من تو خ ...

یعنی با غریبه ها جور میشه میره میشینه تو مغازشون😶😶😶 بهش گوشزد کن لازم نیست با غریبه ها این مدلی رفتار بکنه

درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز                                 با تچکر
خب پسر من تقریبا اینارو بلده من عمده مشکلم با تند حرف زدنشه ک نامفهموم میکنه برای دیگران و وقتی لوس ...

حتما ببر گفتاردرمانگر

با چند جلسه یاد میگیره چطور کنترل شده حرف بزنه

و خوب تلفظ کنه و با مفهوم و واضح و اصولی حرف بزنه.

همون تند حرف زدنشم درمان میشه.

تا قبل پیش دبستانی حل بشه چون تو مدرسه رو اعتماد بنفسش تاثیر جدی میذاره

این دلیل موجهی نیست که خودشو لوس میکنه نامفهوم حرف بزنه  

گفتاردرمانگر یادش میده تو هر شرایطی باید خوب جملات رو بیان بکنه تا دیگران متوجه حرفاش بشن.

درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز                                 با تچکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از علائم اشکار اوتیسم مشکلات ارتباطی وهیجانی هست

یعنی بچه نمیخواد با بقیه ارتباط بگیره،منزوی و گوشه گیره

توی بروز هیجانات مشکل داره

فقط حرف نزدن که دلیل نمیشه

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

اتیسم نیست.پسرت😑😑😑

‏یه بار یکی حرف قشنگی زد سطح و کلاس یک خانواده رو پول تعیین نمی کنه. رفتار مردهای اون خانواده با زن های اون خانواده تعیین می کنه که چقدر با کلاس یا بی کلاس اند😊👌       

عزیزم  ابن دستور و طب سنتی داده برای بچه ای که حرف نمیرنه
سلام‌رب انار روزی یه ق غ
دم کرده ترنجببن بهش بدید
تخم کبوتر مفید است ان شالله
ماساژ قسمت فک هر شب ۵ دقیقه به همراه روغن‌بابونه

و اینکه من داداشم حر نمیزد جوری که فکر میکردیم لاله فقط صدا در میاورد انقد تخم بلدرچین دادیم درست شد

دعا کنید نینی م سالم باشه و بمونه❤❤
دکتر بهم گفت خوب میشه اما میترسم از متفاوت بودنش میترسم چون فکر میکنم من باعث شدم اینجوری باشه

اسکل بازی در نیار دیگ عه

تو خیلیم مادر خوبی دیدم تلاشاتو الانم علم انقد پیشرفت کرده ک

یه ذره صبور کنی یه دسته گلی بشه ک کیف کنی

#جانفدا
قم

ممرد شدیدشو نمیدونم ولی موارد خفیفش اصلا مشکلی نداره منم سی سالمه اوتیسم دارم بچه بودم یکم مشکلام زیاد بود دکتراهم تشخیص ندادن بزرگ شدم خودم حلشون کردم تونستم با ادما حرف بزنم و به چشاشون نگاه کنم.  اصلا نگران نباش بسپار به خدا به کسی هم نگو آدما درکشو اغلب ندارن فقط بلدن برچسب بزنن و به بچه تلقین کنن مشکل داره ولی واقعا مشکلی نیست فقط یه تفاوته من همیشه نفر اول مدرسه بودم آی کیوم از حد نرمال بالاتر بود 162بودم آخرین بار.  دندونپزشکم زندگیم نرماله فقط یکم تفاوت داره که به نظرم بد نیست اطرافیانم که نمیدونن تازه منو الگوشون قرار میدن اسمشونو هم اسم من میذارن تا بچشون مثل من بشه اصلا نگران نباش