2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160589 بازدید | 1471 پست
سه سالو نیم تقریبا. علایم خاصی نداره پسرم حرفمو نمیفهمه و حرف هم نمیزنه بقیه چیزاش عادیه

عزیزم پسر جاری من کلاس دومه هنوز نمیتونه درست حرف بزنه وقتیم حرف میزنه انگار یه بچه ی ۲ ساله داره حرف میزنه من که اصلا متوجه نمیشم چی میگه تازه یه مدت هم بردش گفتار درمانی. فکر نکنم بچه ی شما هم اتیسم داشته باشه نگران نباش

لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه سالو نیم تقریبا. علایم خاصی نداره پسرم حرفمو نمیفهمه و حرف هم نمیزنه بقیه چیزاش عادیه

یعنی حتی آب یا بابا و مامان نمیگه ؟؟

یا بگی فلان چیز رو بده متوجه نمیشه ؟؟؟

اینو شنیدم ک اگ نگاه چشمی نداشته باش یا دوس نداره با بچه ها بازی کنه علائم اتیسم

پسر منم تازه تشخیص دادن بیش فعاله ، اولش کلی گریه کردم ولی خودمو جمع و جور کردم، سبک زندگیش رو تغییر ...

پیش فعال ک بد نیس حالا یک چیزی دکترا مد کردن میگن پیش فعال بچه های الان درکشون بیشتر و فهمیده تر و شلوغتر اونم بخاطر محیط اطراف و امکاناتشون دیگ بچه بازیگوش رو میگن پیش فعال اسم دراوردن 

مامانای عزیز اینقدر هر علائمی رو یه اوتیسم ربط ندین. 

بچه ها شیطونن و خطر رو درک نمی‌کنن دختر من تا ۵ سالگی اصلا مراقب خودش نبود و هرکار خطرناکی می‌کرد یا مثلاً کلی تو خونه دور خودش می‌چرخید یا جیغ میزد یا کلی ازین علائما که گفتین ولی الحمدالله سالمه و امسال کلاس اوله شاگرد زرنگه. تموم این شیطونیاش خیلی خیلی کم شده از وقتی مدرسه رفته 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏
نترس عزیزم فولیک اسید مقدار اضافه ش با ادرار دفع میشه خیلی هم لازمه برای سیستم عصبی اوتیسم دلیل اص ...

آزمایشگاه خیرندیده جواب بتای بارداری منو غلط درآورد، من تو اون مدت که بی خبر بودم دوتا دندون پر کردم و دوتا گرافی دندان گرفتم به علاوه بلیچینگ

یعنی بچه من اوتیسم میشه؟

فقط دوتا متخصص توی قم بود و بردم پیش اونی که میگفتن کار بلده. اما مدارکش هست و میتونم جای دیگه هم بب ...

گلم کاربرسارا مامان امیرپرهام فرزندشون اتیسم هست.میتونی ازشون کمک بگیری

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
منم پسرم دو سال و۴ماهشه و فقط۶۰تا کلمه میگه همه چیز هم میفهمه و هرچی بگم انجام میده مشکل منم اینه ک ...

دخترمنسه سالونیمه تازه داره بامفهموم حرف میزنه قبلش حرفاشواصلانمیفخمیدی.الانم بعضی کلماتونمیتونه بگه.نگران نباش

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
آزمایشگاه خیرندیده جواب بتای بارداری منو غلط درآورد، من تو اون مدت که بی خبر بودم دوتا دندون پر کردم ...

نه عزیزم

اوایل بارداری ت بوده

نگران نباش

هنوز فندق چیزیش کامل نشده بود که مشکل پیش بیاد

دخترمنسه سالونیمه تازه داره بامفهموم حرف میزنه قبلش حرفاشواصلانمیفخمیدی.الانم بعضی کلماتونمیتونه بگه ...

اخه پیش اقوام شوهرم میشینی میگن عه پسرت هنوز حرف نمیزنه بچه های ما از۹ماهگی مث بلبل حرف میزدن🤦🏻‍♀️😐🤦🏻‍♀️😕😐میره رو مغزم قشنگ

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
پسر منم تازه تشخیص دادن بیش فعاله ، اولش کلی گریه کردم ولی خودمو جمع و جور کردم، سبک زندگیش رو تغییر ...

میشه بوی تو دوران شیرخواری مثلا 6 ماهگی علاعمی داش یا نه؟ من دخترم 6 ماهشه، انقدر از صبح تا شب نق نق و غر غر میکنه ک مغزم رنده میشه بخدا.... 

دوس داشتین خاطره بارداری و زایمانم تو تاپیکام هس بخونین
براش توضیح بدین ک بترسه خب شاید چندششه واقعا ولی بهتره بررسی بشه ک خیالتون هم راحت بشه

هزار بار بهش گفتن ک خطر داره براش مهم نبس اصن یعنی ولش کنن از پنجره میبره پایین 

اخه همینجوری داره راه میره یهو نوک پاهاش راه میره

اخه پیش اقوام شوهرم میشینی میگن عه پسرت هنوز حرف نمیزنه بچه های ما از۹ماهگی مث بلبل حرف میزدن🤦🏻‍♀️ ...

خاله های منم میگفتن میگفتن ببرش دکتر😶الانم گیردادن ک دخترت لاغره