سه سالو نیم تقریبا. علایم خاصی نداره پسرم حرفمو نمیفهمه و حرف هم نمیزنه بقیه چیزاش عادیه
عزیزم پسر جاری من کلاس دومه هنوز نمیتونه درست حرف بزنه وقتیم حرف میزنه انگار یه بچه ی ۲ ساله داره حرف میزنه من که اصلا متوجه نمیشم چی میگه تازه یه مدت هم بردش گفتار درمانی. فکر نکنم بچه ی شما هم اتیسم داشته باشه نگران نباش
لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر منم تازه تشخیص دادن بیش فعاله ، اولش کلی گریه کردم ولی خودمو جمع و جور کردم، سبک زندگیش رو تغییر ...
پیش فعال ک بد نیس حالا یک چیزی دکترا مد کردن میگن پیش فعال بچه های الان درکشون بیشتر و فهمیده تر و شلوغتر اونم بخاطر محیط اطراف و امکاناتشون دیگ بچه بازیگوش رو میگن پیش فعال اسم دراوردن
مامانای عزیز اینقدر هر علائمی رو یه اوتیسم ربط ندین.
بچه ها شیطونن و خطر رو درک نمیکنن دختر من تا ۵ سالگی اصلا مراقب خودش نبود و هرکار خطرناکی میکرد یا مثلاً کلی تو خونه دور خودش میچرخید یا جیغ میزد یا کلی ازین علائما که گفتین ولی الحمدالله سالمه و امسال کلاس اوله شاگرد زرنگه. تموم این شیطونیاش خیلی خیلی کم شده از وقتی مدرسه رفته