2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160332 بازدید | 1471 پست
منم نمیدونم خیلی بچه های زیادی دیدم امروز تو مرکز شون و ترسیدم نمیدونم به بقیه چی بگم.همه منو مقصر م ...

واقعاچرا فکر میکنی تومقصری اوتیسم یه بیماری ژنتیکیه فقط یکم دیر تشخیص داده میشه هیییچ ربطی به شمانداره الکی خودتو سرزنش نکن

اول وآخر خودتی وخدا تماااام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه چی انجام دادیم نوار مغزMRI  و حتی ای بی آر آزمایش ها هیچکدام مشکل نداشت همه ش طبیعی بودن

الحمدالله که طبیعی بود اینا مشکل حرف زدن با گفتاردرمانی هم حل میشه تازه اگر پی شو بگیرید حتی برای مدرسه هم مشکلی پیدا نمیکنه 

همه چی انجام دادیم نوار مغزMRI  و حتی ای بی آر آزمایش ها هیچکدام مشکل نداشت همه ش طبیعی بودن

احتمالا اشتباه تشخیص داده پیش یه متخصص دیگه ببرش ببرش مغز اعصاب کودکان 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
میشه واضحتر بگید رو نظمو ترتیب ینی چی من پسرم چهارسالشه درست حرف نمیزنه ولی خب فرمان میپذیره فقط خیل ...

یعنی اسباب بازی ها رو ردیف میچینه، اگه اتاقش یا خونه بهم بریزه جای وسیله ها عوض بشه  عصبی میشه، ارتباط چشمی برقرار نمیکنه ، پشتسر مادرش گریه نمیکنه

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
براش تست اتسیم نوشت فردا باید ببریم پایگاه کودکان اتیسمی

خواهش می کنم یکم بیشتر به خودت زحمت بده ♥️♥️♥️♥️♥️ می دونم برات سخته تو این وضعیت ولی اونجا خیلی دقیقن 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
استاتر عزیزم با توجه به گفته های خودتون تو این تاپیک‌به نظر منم یه متخصص دگ‌ ببرش ، فک نکنم اتیسم با ...

فقط دوتا متخصص توی قم بود و بردم پیش اونی که میگفتن کار بلده. اما مدارکش هست و میتونم جای دیگه هم ببرم فردا تست داره که دو ساعت طول میکشه و پسرم همون چند کلمه که تو خونه میگه پیش بقیه نمیگه و ساکته نمیدونم چیکار کنم

کاش میشد کسی کاری به کارم نداشته باشه ولم کنن انگار مردم و نیستم انگاری که وجود ندارم.کاش میشد وجود نداشتم
خواهش می کنم یکم بیشتر به خودت زحمت بده ♥️♥️♥️♥️♥️ می دونم برات سخته تو این وضعیت ولی اونجا خیلی دقی ...

یعنی چی متوجه نشدم

کاش میشد کسی کاری به کارم نداشته باشه ولم کنن انگار مردم و نیستم انگاری که وجود ندارم.کاش میشد وجود نداشتم